Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Toimitusjohtaja

Jukkatalo Oy

Suomi, Pohjois-Pohjanmaa


Haemme osaavaan joukkoomme strategian toteuttajaksi innostunutta ja näkemyksellistä Toimitusjohtajaa vastaamaan yhtiön toiminnan organisoimisesta ja kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Tehtävän ytimessä on organisaation ja toiminnan kehittäminen sekä kannattavasta liiketoiminnasta vastaaminen. Olet kehittämässä toimintaa kohti valmiimpaa ja helpompaa kuluttajarakentamista sekä projektirakentamisen kasvua. Ymmärrät suunnittelun, tehtaan ja työmaan saumattoman yhteistyön tärkeyden.

Toivomme, että sinulla on vahva rakennusalan osaaminen, useiden vuosien kokemus tulosvastuullisista johtotehtävistä sekä kokemusta asiakaslähtöisestä toimintatavasta. Tunnet projektiliiketoiminnan lainalaisuuksia ja alihankintaketjun toimintaa sekä ymmärrät kuluttajakäyttäytymistä. Osaat kehittää myyntiä ja markkinointia, joka varmistaa strategian mukaisen mielenrauhaa tuovan asiakaspalvelun. Sinulla on tehtävän soveltuva koulutus. 

Jukkataloilla panostetaan luotettavuuteen, laatuun ja asiakaskokemukseen. Perheyritys huolehtii myös yhtälailla omista työntekijöistään, ja strategian keskiössä on yhtenä tavoitteena olla paras työpaikka ja yhteistyökumppani. Yhteinen tavoitteemme on tuottaa mielenrauhaa ja luottamusta avoimuudella, kokemuksella ja digitaalisilla ratkaisuilla.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, olethan yhteydessä MPS Riikka Vaaraniemi, p. 040 557 5353 15.2. klo 14–16 ja 16.2. klo 12–14, PRT-Forest Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Sydänmetsä p. 040 561 6939 14.2. klo 9–12 ja 16.2. klo 9–12 ja Jukkatalo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjonen p. 040 840 2560 9.2. klo 14–16 ja 16.2. klo 14–16. Lähetä meille 19.2. mennessä persoonallisuutesi, motivaatiosi ja osaamisesi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen careers.mps.fi.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Leiviskäntie 2, Pyhäntä