Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Toimitusjohtaja

Oy Ravera Ab

Suomi, Pohjanmaa


Oy Ravera Ab:n toimitusjohtajana vastaat Raveran organisaation johtamisesta, kehittämisestä ja taloudellisesta tuloksesta. Pääset osaksi yhtiön tarinaa mielenkiintoisessa Vaasan ja Porin yksiköiden integraatiovaiheessa. Keskeisenä tehtävänäsi on johtaa yksiköiden toimintatapojen ja prosessien yhtenäistämistä synergioita hakien, sekä rakentaa yhtenäistä kulttuuria yhdessä koko henkilöstön kanssa.

Toimitusjohtajana vastaat Raveran operatiivisesta toiminnasta. Johdat 70 henkilön organisaatiota innostavalla ja kannustavalla otteella. Huolehdit tehokkaasta resurssoinnista ja toimeksiantojen toteutumisesta sovitusti.

Toimitusjohtajana varmistat, että yhtiön toimintatapoja ja palveluita kehitetään asiakkaiden tarpeiden pohjalta älykkäästi ja kestävästi. Varmistat säännöllisen yhteydenpidon asiakkaisiin ja uusasiakasmyynnin yhdessä konsernin tarjouslaskennan kanssa. Vastaat myös henkilöstön kehittämisestä yhteistyössä konsernin henkilöstöhallinnon kanssa.

Tehtävässäsi vastaat Raveran tuloksellisuudesta ja raportoit siitä hallitukselle ja emoyhtiölle. Valvot yhtiön tuottoja ja kuluja, valmistelet ja esittelet investointiehdotuksia ja vastaat yhtiötasolla määriteltyjen toimintojen kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä konsernin muiden yhtiöiden kanssa.

Odotamme sinun olevan kokenut osaaja, jolla on usean vuoden kokemus palveluliiketoiminnan vastuullisista johtaja-/ päällikkötehtävistä. Henkilöjohtamistaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on osaamista ja jämäkkyyttä johtaa ja kehittää organisaatiota muutostilanteessa henkilöstöä innostaen ja kannustaen. Työskentelyotteeltasi olet osallistava, muita huomioiva verkostoituja ja ratkaisukeskeinen kehittäjä.

Sinulla on kykyä liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun ja toimit tulosorientoituneesti. Talousraporttien tulkitseminen, analysointi ja johtopäätösten tekeminen kuuluvat olennaisena osana arkeesi. Omaat lisäksi kokemusta sopimusjuridiikasta ja kykenet tekemään itsenäisesti sopimuksia sekä valvomaan niiden toteutumista.

Sinulla on soveltuva yliopisto- /YAMK-tutkinto tekniseltä alalta. Kommunikoit selkeästi suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä. Ruotsinkielentaito on tehtävässä etu.

Tarjoamme sinulle innostavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset osaksi ketterää ja kehittämishaluista yhtiötä, jolla on pitkät perinteet. Pääset mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään yritykseen rakentamaan kestäviä ja älykkäitä energiaratkaisuita ympäristöä kunnioittaen moderneja innovaatioita hyödyntäen. Toimipaikkasi sijaitsee Vaasassa ja pääset matkustamaan koko Raveran toimialueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold  to 11.8.klo 15–16 ja ti 16.8. klo 9-10, puh. 040 060 1760. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta (careers.mps.fi) viimeistään 22.8.2022 mennessä.


Sijainti: Vaasa