Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Vastuullisuuspäällikkö

Tammer Brands Oy

Suomi, Pirkanmaa


Innostutko merkityksellisestä roolista tunnettujen brändituotteiden vastuullisuusasioiden parissa?

Päätehtäväsi on Tammer Brandsin vastuullisuusstrategian sekä sen mukaisten toimenpiteiden edistäminen, koordinointi ja jatkuva parantaminen. Työskentelet aktiivisesti erityisesti hankintamme tukena tuotteisiin ja toimittajiin liittyvien vastuullisuuskysymysten arvioinnissa. Toimit Amfori-järjestelmän vastuuhenkilönä ja huolehdit toimittaja-auditointien seurannasta sekä auditointitietojen ylläpidosta järjestelmissä. Osaat tunnistaa laajoistakin kokonaisuuksista vastuullisuuden kannalta merkitykselliset asiat ja pystyt viemään läpi erilaisia kehittämisprojekteja ja -toimenpiteitä liiketoimintamme tukemiseksi. Huolehdit, että kaupalliset sidosryhmämme ovat ajan tasalla vastuullisuustoiminnastamme. Tutustu vastuullisuustekoihimme osoitteessa tammerbrands.fi/vastuullisuus/

Monipuolinen ja vaihteleva tehtäväkenttäsi sisältää myös vastuullisuuteen liittyvien prosessien/toimintamallien luomista ja kehittämistä, päästövähennystavoitteidemme edistämistä sekä vuosittaista hiilijalanjälkilaskennan koordinointia. Toimit koko organisaatiomme tukena vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja edistät henkilöstömme osaamista vastuullisuusasioissa esimerkiksi koulutusten ja perehdytysten avulla. Tuotat ajankohtaista sisältöä mm. vastuullisuusraportteihimme sekä kotisivuillemme. Kuulut Tammer Brandsin tuotelaatu- ja vastuullisuustiimiin, raportoit valikoima- ja hankintajohtajallemme.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, mielenkiintoisen sekä vaihtelevan tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä, kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä. Pääset työskentelemään tunnettujen brändien parissa ja toimimaan avainasemassa brändiemme vastuullisuusasioiden osalta. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme ja yli 65 vuoden kokemuksemme Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon, kattavan vakuutusturvan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä työsuhdepolkupyörän. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella (päätoimipiste), Hämeenlinnassa ja Vantaalla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta sekä aiempaa kokemusta vastuullisuusasioista kansainvälisten toimitusketjujen parissa. Vastuullisuuteen liittyvä kaupan alan työkokemus sekä Amfori-järjestelmän osaaminen ovat sinulle selkeä etu. Sinulla on monipuolista osaamista esimerkiksi vastuulliseen hankintaan, ihmisoikeuksiin tai ympäristöasioihin liittyen. Omaat ymmärrystä hiilijalanjälkilaskennasta, hiilitiekartan luomisesta ja päästövähennystavoitteiden edistämisestä. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, itsenäinen sekä yhteistyökykyinen. Pystyt arvioimaan erilaisten tuotteiden vastuullisuutta sekä niiden tuote- tai materiaalikohtaisia vastuullisuusriskejä. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta erinomaisia englannin ja suomen kielen taitoja.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.11. klo 8–10 ja 5.12. klo 15–17 Tammer Brandsin kaupallinen johtaja Vesa Mäenpää puh. 040 529 0211 sekä myös muina aikoina MPS:n konsultit Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161 ja Teemu Vuorinen puh. 040 0610 041.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 14.12.2022.

 


Sijainti: Viinikankatu 36, Tampere