Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Verkkosuunnittelija (kuituverkot)

Suomen Erillisverkot -konserni

Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi


Suomen Erillisverkot -konserni hakee Verkkosuunnittelijaa (kuituverkot).

Haluatko tehdä työtä vahvasti kehittyvän verkko-operaattorin tietoliikennetehtävissä? Haemme joukkoomme verkkosuunnittelijaa kuitukaapeliverkkojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen. Tehtävä sijoittuu Erillisverkkojen Verkko-operaattoripalvelut-liiketoimintaan. Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Tampereella, Kauhavalla tai Jyväskylässä. Toiminta-alueenasi ovat Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Pohjanmaan maakunnat.

Hae meille, jos…

  • hallitset kuitukaapeliverkon suunnittelun, rakennuttamisen sekä tunnet verkonrakentamiseen liittyvät materiaalit ja tekniikat
  • sinulla on kokemusta verkonrakentamiseen liittyvästä yhteistyöstä teleoperaattoreiden ja urakoitsijoiden kanssa
  • sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, esim. tietoliikenneinsinööri tai vastaava osaaminen työkokemuksen kautta
  • osaat kiteyttää ja dokumentoida sekä pystyt esittämään ja perustelemaan kirjallisesti ja suullisesti eri ratkaisut
  • sinulla on hyvät priorisointi- ja ongelmanratkaisutaidot sekä paineensietokykyä.

Tehtävässäsi vastaat toiminta-alueellasi olevan valokaapeliverkon kapasiteetin käytöstä sekä uusien valokaapelireittien suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Olennaisena osana työhösi kuuluvat myös asiakastoimituksiin liittyvien saatavuuskyselyiden käsittely, yhteyksien toteutussuunnittelu ja rakennuttaminen prosessikäytäntöjen mukaisesti.  Tehtävä edellyttää ajoittain matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä
  • haastavan ja ainutlaatuisen tehtäväkentän digitaalisen turvallisuuden parissa
  • työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Täytä hakulomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 31.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta rekry@erillisverkot.fi otsikolla ”Verkkosuunnittelija”. Kerro sähköpostissa yhteystietosi ja milloin sinut parhaiten tavoittaa, olemme sinuun yhteydessä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen