Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Lifeworks logo.

Lifeworks

/ 26.1.2023

Tägit: LinkedIn, Työnhaku

LinkedIn suosii hakutuloksissa aktiivisia profiileja, joten olemalla aktiivinen voit tulla löydetyksi. Jos haluat saada työtarjouksen LinkedInin kautta, ota nämä LinkedInissa hyötykäyttöön.

Laita LinkedIn-profiilisi kuntoon

Panosta verkostoon

Jos etsit uusia haasteita


Järjestimme LinkedIn haltuun -webinaarin yhteistyössä MPS:n kanssa torstaina 19.1. Webinaarissa MPS:n suorahaun asiantuntija Anne Malmi jakoi vinkit LinkedIn-profiilin rakentamiseen, jonka avulla tule löydetyksi uratavoitteitasi vastaaviin rekrytointeihin.

Voit katsoa koko webinaaritallenteen Onnistujan urapalvelusta, josta löydät myös Loista LinkedInissa -kurssin. Kokeile maksutta 14 päivän ajan!


💡 Jos haluat laittaa LinkedIn-profiilisi kuntoon yhdessä suorahaun asiantuntijan kanssa, tutustu LinkedIn kuntoon -sparraukseen.

Kun haluat kehittää itseäsi

Ota urakehityksesi omiin käsiisi!

Iso osa työssä viihtymistä on tunne siitä, että oppii uutta ja kehittyy. On kuitenkin yleistä, että tuo tunne on vuosien aikana päässyt hiipumaan. Se saattaa ilmetä heikentyneenä ammatillisena itsetuntona, huolena omasta pärjäämisestä työelämässä tai toiveena toimenkuvan muutoksesta.

Käyttäjämme kertovat, että Onnistujan urapalvelu on auttanut heitä ottamaan askeleita, jotka ovat johtaneet parempaan työssä viihtymiseen esimerkiksi ylennyksen, lisäkouluttautumisen tai omien työtapojen kehittämisen kautta.

Onnistujan urapalvelun avulla saat:

  • Lisää itsetuntemusta ja luottamusta omaan osaamiseen
  • Keinoja vahvuuksiesi ja kehityskohtiesi tunnistamiseen
  • Työvälineitä itsesi johtamiseen ja ajanhallintaan
  • Rohkeutta ja innostusta uuden etsimiseen ja löytämiseen
  • Voimistuneen tunteen siitä, että kehityt työssäsi ja nautit siitä