Uralla eteenpäin -coachauspaketti on sinulle, joka kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen asiantuntijan sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin.

Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Kolmen kerran henkilökohtaisessa coachauksessa syvennytään kokonaisvaltaisesti elämäntilanteeseesi, ammatti-identiteettiisi ja kaipaamaasi muutokseen urallasi. Coachin tuella saat uudenlaisia näkökulmia omien kompetenssiesi ja persoonallisten vahvuuksiesi hahmottamiseen. Mitä paremmin tunnet itsesi ja ammatti-identiteettisi, sitä selkeämmin pystyt hahmottamaan vaihtoehtoja urasi tuunaamiseen ja edistämiseen.

Uralla eteenpäin -coachausten jälkeen sinulla on

  • kirkkaampi kuva ammatti-identiteetistäsi
  • lisää varmuutta urasi edistämiseen
  • rekrytoijan yksilölliset vinkit työnhakuun sekä
  • työkaluja kestävään urasuunnitteluun.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

Uralla Eteenpäin -coachauspaketti alkaen 399€. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin täällä.

Tilaa

Asiakaspalautteita palvelusta

Asiakkaamme suosittelevat coachauspalveluitamme keskiarvolla 9,2/10.

Asiakaspalaute 14.8.2019: ”Coach auttoi siinä, että aloin oikealla tavalla ratkomaan stressiä aiheuttanutta ongelmaa. Parasta oli se että koin tästä oikeasti olleen minulle hyötyä ja että coach oli niin ammattitaitoinen. Kolmen kerran setti oli myös riittävän laaja, että asioita ehdittiin käymään läpi ilman kiireen tuntua.”

Tilaa