Uralla eteenpäin -coachauspaketti sopii sinulle, jos kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen coachin sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin.

Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Kolmen kerran henkilökohtaisessa coachauksessa syvennytään kokonaisvaltaisesti elämäntilanteeseesi, ammatti-identiteettiisi ja kaipaamaasi muutokseen urallasi. Coachin sekä työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestien tuella saat uudenlaisia näkökulmia omien kompetenssiesi ja vahvuuksiesi hahmottamiseen.

Uralla eteenpäin -coachausten jälkeen sinulla on

  • tieto omista vahvuuksistasi
  • kirkkaampi kuva ammatti-identiteetistäsi
  • lisää varmuutta urasi edistämiseen
  • rekrytoijan yksilölliset vinkit työnhakuun sekä
  • työkaluja kestävään urasuunnitteluun.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

Palvelun hinta 499€, sis. 3 tapaamista sekä työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestit. 

Tilaa

Asiakaspalautteita palvelusta

Asiakkaamme suosittelevat coachauspalveluitamme keskiarvolla 9,3/10.

Asiakaspalaute 28.10.2019: ”Coachaus oli ammattitaitoista, positiivista ja tavoitteellista. Parasta oli saamani tuki kokonaisuudessaan työnhakutilanteeseeni ja ajankohtainen sparraaminen. Harmi, että oli näin nopeasti ohi:) Suosittelen!”

Asiakaspalaute 14.8.2019: ”Coach auttoi siinä, että aloin oikealla tavalla ratkomaan stressiä aiheuttanutta ongelmaa. Parasta oli se että koin tästä oikeasti olleen minulle hyötyä ja että coach oli niin ammattitaitoinen. Kolmen kerran setti oli myös riittävän laaja, että asioita ehdittiin käymään läpi ilman kiireen tuntua.”

Tilaa