Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Uralla eteenpäin -valmennuspaketti sopii sinulle, jos kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen valmentajan sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin. Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Palvelu sisältää:

  • Tarvekyselyn, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ennen valmennusta
  • Kolme 45 minuutin tapaamista uravalmentajan kanssa
  • Työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestit
  • Konkreettisia neuvoja, tehtäviä ja sparrausta oman ammatti-identiteettisi ja urasuuntasi vahvistamiseksi sekä työnhakuun
  • Lifeworksin Onnistujan urapalvelun 6kk:ksi

Uralla eteenpäin -valmennus sopii sinulle, jos kaipaat tukea:

  • Urajumin purkamiseen
  • Uuden työn löytämiseen tai uramuutoksen tekemiseen
  • Työmotivaation uudelleen löytämiseen
  • Uralla etenemiseen

Kolmen kerran henkilökohtaisessa valmennuksessa syvennytään kokonaisvaltaisesti elämäntilanteeseesi, ammatti-identiteettiisi ja kaipaamaasi muutokseen urallasi. Valmentajan sekä työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestien tuella saat uudenlaisia näkökulmia omien kompetenssiesi ja vahvuuksiesi hahmottamiseen. Lue Lifeworksin uravalmennuksesta tarkemmin täältä.

Uralla eteenpäin -valmennuksen jälkeen sinulla on tieto omista vahvuuksistasi sekä kirkkaampi kuva ammatti-identiteetistäsi. Saat lisää varmuutta urasi edistämiseen sekä työkaluja kestävään urasuunnitteluun.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä valmennuksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta valmentajaa. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi valmentajan suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Saat lisäksi käyttöösi Lifeworksin Onnistujan urapalvelun digitaaliset sisällöt 6 kuukauden ajaksi. Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen sähköpostitse ohjeet palvelun aktivoimiseksi.

Uravalmentajamme ovat kokeneita rekrytoinnin ja urasuunnittelun ammattilaisia. Voit tutustua heihin tarkemmin täällä.

Tapaamiset järjestetään toiveesi mukaan joko videoyhteydellä tai livenä toimistoillamme Espoossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Voit valita kassalla, haluatko tapaamiset livenä vai videoyhteydellä. Voimme järjestää ensimmäisen tapaamisen aikaisintaan viikon päästä ostoksesta.

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse viimeistään seuraavan arkipäivän aikana, kun olet täyttänyt tarvekyselyn. Voit katsoa tarkemmat tiedot uravalmennuksen alottamisesta sivun alalaidasta.

Tyytyväisyystakuu: Jos koet, ettei sinun ja valmentajasi henkilökemiat kohtaa tai et ole muusta syystä tyytyväinen valmennukseen, voit vaihtaa valmentajaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Mikäli haluat maksaa Koulutussetelillä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Näin aloitat uravalmennuksen

Tarvekysely
Saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta sekä linkin tarvekyselyymme. Kerro meille tarvekyselyssä toiveesi ja tarpeesi uravalmennuksen suhteen.
Valmentaja ja ajankohta
Ehdotamme sinulle tarpeisiisi ja aikatauluusi sopivaa uravalmentajaa sekä ensimmäistä tapaamisaikaa sähköpostitse.
Itsearviointitehtävät
Vahvistamme ensimmäisen tapaamisajankohdan ja lähetämme sinulle sähköpostitse itsearviointitehtävät ja tarkemmat ohjeet uravalmennukseen liittyen.
Uravalmennus starttaa
Uravalmennusmatkasi alkaa ensimmäisen tapaamisen myötä, livenä tai etänä.

Kokemuksia palvelusta

Kohti uusia uratuulia

”Kiitos kovasti Uralla eteenpäin -valmennuksesta. Valmennus on alusta loppuun mennyt todella hienosti ja olen hyvin tyytyväinen sisältöön. Leena valmentajana on ollut ihan huippu! Saavutin hänen tuellaan omat tavoitteeni valmennukselle ja nyt on kiva fiilis lähteä kohti uusia uratuulia. :)”

Asta
8.6.2023

Kirjaimellisesti Uralla eteenpäin

”Minulla on ilo kertoa, että sain uuden työpaikan keskikokoisesta kasvuyrityksestä pykälää isommalla tittelillä ja toiveikkailla tulevaisuuden näkymillä. Nämä sanoit mentoroinnissa ääneen ja ne toteutui! Erityisesti LinkedIn-profiilini tuunaukseen liittyvät vinkkisi olivat arvokkaita. Palataan tulevaisuudessa asiaan, mikäli tarve vaatii!”

Uralla eteenpäin -valmennusasiakas
3.11.2022

Uralla eteenpäin -valmennuksella kohti yrittäjyyttä

”Olin Lifeworksin uravalmentajan hyppysissä kolme kertaa ja sain hyvin sparrattua ideaani yrityksestä. Tämän jälkeen aloitin totiset toimet ja nyt ollaan kovaa vauhtia suunnittelemassa uutta yritystoimintaa. Uravalmennus auttoi minua havaitsemaan vahvuuksiani sekä hyödyntämään niitä ja havaitsemaan myös sellaisia vahvuuksia, joita en tiennyt itselläni olevan. Sanoisin että uravalmennus oli minulle oman urani tienhaarassa seisoessani käänteen tekevä asia, josta sain tarvittavaa rohkeutta päätöksentekoon.”

Mia Santala, Naantali
10.2.2021

Katso video

Työllistyin valmennusprosessin aikana

”Tavoitteenani oli kirkastaa, mitä minä haluan sekä nähdä eri vaihtoehtoja. Sain itselleni loistavan valmentajan, jonka tyyli ja tapa toimi myös persoonani kanssa hyvin. Valmennusten aikana sain poistettua rajoitteita pääni sisältä sekä luottamusta itseeni ja varmuutta olla oma itseni. Ehdin myös työllistyä prosessin aikana, joten lopputulos oli mitä toivotuin!”

Anne Kuutio, Helsinki
25.1.2020

Uratavoitteet kirkastuivat – lopputuloksena uusi työpaikka

”Tavoitteenani oli selkeyttää haluanko suuntautua tulevaisuudessa enemmän johto- vai asiantuntijatehtäviin. Vuorovaikutus valmentajan kanssa oli korkealla tasolla ensimmäisestä tapaamisesta lähtien ja tulevaisuuden tavoitteet kirkastuivat nopeasti. Tämän jälkeen sain paljon tukea ja neuvoja miten tavoitteisiini pääsen. Seuraava rekryprosessini alkoikin jo valmennuksen aikana ja valmentajalta sain tärkeää kannustusta prosessissa jonka lopputuloksena on uusi työpaikka!”

Juha Räsänen, Helsinki
6.10.2020