Uralla eteenpäin -coachauspaketti sopii sinulle, jos kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen coachin sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin. Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Palvelu sisältää:

  • tarvekyselyn, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi ennen coachausta
  • kolme 45 minuutin tapaamista uracoachin kanssa
  • työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestit
  • konkreettisia neuvoja, tehtäviä ja sparrausta oman ammatti-identiteettisi ja urasuuntasi vahvistamiseksi sekä työnhakuun

Kolmen kerran henkilökohtaisessa coachauksessa syvennytään kokonaisvaltaisesti elämäntilanteeseesi, ammatti-identiteettiisi ja kaipaamaasi muutokseen urallasi. Coachin sekä työkäyttäytymis- ja persoonallisuustestien tuella saat uudenlaisia näkökulmia omien kompetenssiesi ja vahvuuksiesi hahmottamiseen. Lue Lifeworksin uracoachauksesta tarkemmin täältä.

Uralla eteenpäin -coachausten jälkeen sinulla on tieto omista vahvuuksistasi sekä kirkkaampi kuva ammatti-identiteetistäsi. Saat lisää varmuutta urasi edistämiseen sekä työkaluja kestävään urasuunnitteluun.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Tällä hetkellä tarjoamme uracoachausta ainoastaan videoyhteyden välityksellä.

Mikäli haluat maksaa Koulutussetelillä, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@lifeworks.fi

Kokemuksia palvelusta

Uralla eteenpäin -coachauksella kohti yrittäjyyttä

“Olin Lifeworksin uracoachin hyppysissä kolme kertaa ja sain hyvin sparrattua ideaani yrityksestä. Tämän jälkeen aloitin totiset toimet ja nyt ollaan kovaa vauhtia suunnittelemassa uutta yritystoimintaa. Uracoachaus auttoi minua havaitsemaan vahvuuksiani sekä hyödyntämään niitä ja havaitsemaan myös sellaisia vahvuuksia, joita en tiennyt itselläni olevan. Sanoisin että uracoachaus oli minulle oman urani tienhaarassa seisoessani käänteen tekevä asia, josta sain tarvittavaa rohkeutta päätöksentekoon.”

Mia Santala, Naantali
10.2.2021

Katso video

Työllistyin coachausprosessin aikana

“Tavoitteenani oli kirkastaa, mitä minä haluan sekä nähdä eri vaihtoehtoja. Sain itselleni loistavan coachin, jonka tyyli ja tapa toimi myös persoonani kanssa hyvin. Coachausten aikana sain poistettua rajoitteita pääni sisältä sekä luottamusta itseeni ja varmuutta olla oma itseni. Ehdin myös työllistyä prosessin aikana, joten lopputulos oli mitä toivotuin!”

Anne Kuutio, Helsinki
25.1.2020

Uratavoitteet kirkastuivat – lopputuloksena uusi työpaikka

“Tavoitteenani oli selkeyttää haluanko suuntautua tulevaisuudessa enemmän johto- vai asiantuntijatehtäviin. Vuorovaikutus coachin kanssa oli korkealla tasolla ensimmäisestä tapaamisesta lähtien ja tulevaisuuden tavoitteet kirkastuivat nopeasti. Tämän jälkeen sain paljon tukea ja neuvoja miten tavoitteisiini pääsen. Seuraava rekryprosessini alkoikin jo valmennuksen aikana ja coachilta sain tärkeää kannustusta prosessissa jonka lopputuloksena on uusi työpaikka!”

Juha Räsänen, Helsinki
6.10.2020