Startti työnhakuun -coachaus sopii erityisesti sinulle, joka olet etsimässä uutta työtä ja kaipaat rekrytoinnin ammattilaisen yksilöllisiä vinkkejä työnhakusi eri vaiheisiin.

Uracoachauksessa monipuolisen rekrytointitaustan omaavat coachimme auttavat sinua tunnistamaan osaamistasi vastaavia työpaikkoja. Coachauksesta saat varmuutta työnhakuun ja pääset toteuttamaan työnhakuasi suunnitelmallisesti. Saat tarvittaessa myös alan viimeisimmät vinkit CV:n ja työhakemuksen tekemiseen.

Startti työnhakuun on kirjaimellisesti lähtölaukaus uuden työsi löytämiseen. Lähdet coachauksesta

  • selkeämpien tavoitteiden ja
  • konkreettisten työnhakuvinkkien sekä
  • sinun tilanteeseesi sopivan työnhakusuunnitelman kanssa.

Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

Startti työnhakuun -coachaus alkaen 149€.  

Tilaa

Asiakaspalautteita palvelusta

Asiakkaamme suosittelevat coachauspalveluitamme keskiarvolla 9,2/10.

Asiakaspalaute 15.10.2019: ”Pääsimme alkukeskustelusta hyvin tapaamisen ytimeen, ja vinkit niihin asioihin, joihin kaipasin näkemystä, olivat (ovat) hyvät. Vinkit tulevat käyttöön heti, kun pääsen työnhakuasioiden äärelle. Oikein miellyttävä ja tarpeellinen tapaaminen.”

Asiakaspalaute 16.9.2019: ”Coachaus oli ammattitaitoista, vakuuttavaa ja ennen kaikkea omaan tilanteeseeni räätälöityä. Ilmapiiri oli myönteinen ja sain paljon konkreettista tietoa työnhaun tueksi.”

 

Tilaa