Startti työnhakuun -coachaus sopii erityisesti sinulle, joka olet etsimässä uutta työtä ja kaipaat rekrytoinnin ammattilaisen yksilöllisiä vinkkejä työnhakusi eri vaiheisiin.

Uracoachauksessa monipuolisen rekrytointitaustan omaavat coachimme auttavat sinua tunnistamaan osaamistasi vastaavia työpaikkoja. Coachauksesta saat varmuutta työnhakuun ja pääset toteuttamaan työnhakuasi suunnitelmallisesti. Saat tarvittaessa myös alan viimeisimmät vinkit CV:n ja työhakemuksen tekemiseen.

Startti työnhakuun on kirjaimellisesti lähtölaukaus uuden työsi löytämiseen. Lähdet coachauksesta konkreettisten vinkkien, selkeämpien tavoitteiden ja sinun tilanteeseesi sopivan työnhakusuunnitelman kanssa. Selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen.

Kaikki uracoachimme ovat MPS:n rekrytointiammattilaisia ja voit tutustua heihin tarkemmin täällä. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Startti työnhakuun -coachaus alkaen 149€.  

Tilaa