Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Timo Harju

Turku. Timo on kaksikielinen Åbo Akademista valmistunut psykologi sekä VTM. Valmentajana Timon erikoisalaa ovat uraohjaus ja outplacement-valmennus. Valmennus merkitsee Timolle tukemista asiakkaan henkilökohtaisessa prosessissa sekä oikeiden kysymysten avulla asiakkaan motivaation löytämistä. Timo on olemukseltaan mutkaton, välitön ja helposti lähestyttävä. Lue lisää Timosta.

 

Tarja Holmgren

Tarja on työskennellyt yli 30 vuotta median, mainonnan ja markkinoinnin toimialoilla erilaisissa päällikkö- ja esihenkilötason tehtävissä. Neljä vuotta sitte hän alkoi muotoilla uraansa uudelleen ja johtavana ajatuksena sen aikana toimivat hänelle mieluisimmat ja menestyksellisimmät työtehtävät. Lue lisää Tarjasta.

 

 

Nina Kalajoki

Helsinki. Ninalla on usean vuoden kokemus henkilöstöhallinnan tehtävistä sekä esimies- ja konsultintyöstä. Nina pyrkii auttamaan valmennettaviaan armollisesti, mutta samalla ajamaan valmennettavan kanssa yhdessä asetettuja tavoitteita tiukasti eteenpäin. Nina löytää aktiivisen kuuntelun avulla valmennettavistaan vahvuuksia tukien heitä kasvun matkalla. Lue lisää Ninasta.

 

 

Päivi Montgomery

Sekä opettajan että psykologin pätevyyden omaavaa Päiviä voisi luonnehtia moniosaajaksi. Hän aloitti uransa aikuiskoulutuspuolella ja MPS:lle siirryttyään hän on keskittynyt rekrytoinnin ja henkilöarviointien lisäksi uudelleensijoittumispalveluihin ja uravalmennuskoulutuksiin. Lue lisää Päivistä.

Linda Neiglick

Helsinki. Linda vastaa Lifeworks urapalveluiden kehityksestä ja on omalla urallaan hankkinut monipuolista kokemusta median, markkinoinnin ja asiakaslähtöisen palvelukehittämisen parista. Valmennettavan inspiraation ja itseluottamuksen kasvaminen ovat Lindan mielestä antoisinta sekä valmentajana että lähijohtajana toimimisessa. Lue lisää Lindasta.

 

 

Elisa Nordlund

Helsinki. Elisa on aloittanut uransa liiketoimintojen kehittämisestä ja syventynyt sen jälkeen ihmisiin. Elisan uravalmennus toimii erityisen hyvin tilanteissa, jossa asiakas pohtii kuka todella on, miten hän voi ja mihin suuntaan hän on menossa. Lue lisää Elisasta.

Kuvassa Elisa Nordlund

Sini Ojala

Helsinki. Sini on tehnyt soveltuvuusarviointeja useiden vuosien ajan. Ihmisten uratarinat ovat hänelle tuttuja – hän on nähnyt millaisia asioita ihmiset etsivät työuraltaan ja mikä heitä vie eteenpäin. Sinillä on taustansa vuoksi laaja toimialaosaaminen kuluttajabrändeistä teolliseen tuotantoon asti. Lue lisää Sinistä.

 

 

Jaana Pihlajamäki

Jaana on psykologi, konsultti, uravalmentaja ja kehittää työssään myös uudelleensijoittumisen palveluiden liiketoiminta-aluetta. Jaanan valmennukseen voi tulla omana itsenään ja matalalla kynnyksellä uran vaiheesta riippumatta: kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin menestyäkseen omalla tavallaan tai tehdäkseen työstään merkityksellistä. Lue lisää Jaanasta.

 

Jaana Pihlajamäki Lifeworks

 

Marja-Leena Rautaparta

Tampere. Marja-Leena on tehnyt pitkän työuran kouluttajana, valmentajana, henkilöstöpäällikkönä sekä aikuiskoulutuksen parissa matkailu-, teknologia ja media-alalla. Valmennus toimii Marja-Leenan mukaan loistavasti ihmisen uudistumisen tukena työelämään liittyvissä asioissa. Lue lisää Marja-Leenasta.

 

 

Heidi Takala

Oulu. Heidi on kasvatuspsykologi (KM) ja hän on työskennellyt rekrytoinnin parissa. Hän pystyy auttamaan erityisen hyvin uransa alkuvaiheessa olevia asiakkaita, auttaen heitä tunnistamaan vahvuuksiaan ja pääsemään alkuun urallaan. Heidi kohtaa jokaisen asiakkaan yksilönä. Hänelle on myös tärkeää tasapainottaa työ sekä arki pienten lasten kanssa. Lue lisää Heidistä.

 

 

Tiina Tolonen

Tiina on kansainvälisesti kokenut ura- ja (työ)elämävalmentaja. Monipuolisia valmennusmetodeja ja positiivisen psykologian työkaluja hyödyntäen hän sparraa sekä yksilöitä että organisaatioita urapolkujen muotoilussa. Lue lisää Tiinasta.

 

 

Riikka Vaaraniemi

Oulu. Riikka on psykologi ja hän on työskennellyt MPS:llä yli 20 vuotta niin rekrytoinnin, henkilöarviointien kuin erilaisten valmennustenkin parissa. Erilaisten ihmisten kohtaaminen eri työelämän vaiheissa on Riikalle erityisen mieluisaa. Hänelle on myös tärkeää luottamuksen syntyminen valmennettavan kanssa. Lue lisää Riikasta.

 

 

Lassi Viljakainen

Lassi on ICF-PCC sertifikoitu ura –sekä johdonvalmentaja. Hänen urataustansa on yrityssuhteiden laajentamisen, kaupankehityksen, rekrytoinnin sekä teollisuuden operatiivisten tarjontaketjujen parissa. Lassin uravalmennusten yleisimmät aiheet ovat henkilöbrändi, urapolun suunnittelu, työnhaku, verkostoituminen sekä haastatteluvalmistelu. Lue lisää Lassista.

 

 

Terhi Vuoristo

Terhin matka uravalmentajaksi alkoi noin 20 vuotta sitten neuvonta ja ohjaustyöstä nuorten parissa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt ohjaus- ja valmennustyössä nuorten sekä aikuisten parissa valtio- ja kuntasektorilla. Terhi on vienyt onnistuneesti läpi useita valmennusprosesseja, joissa asiakas ei ole tiennyt yhtään mihin suuntaan lähtisi ammatillisesti. Lue lisää Terhistä.

 

 

Noora Welling

Noora on koulutukseltaan psykologi ja hän on toiminut uransa alussa lyhyen aikaa mielenterveyspuolella, kunnes hän hyppäsi työ- ja organisaatiomaailmaan henkilöarviointikonsultiksi. Noora on valmentanut asiakaitaan muun muassa oivaltamaan, millaisiin työtehtäviin ja aloille osaaminen soveltuu ja miten työnantajat saisi kiinnostumaan siitä. Lue lisää Noorasta.

 

 

Hanna Westerholm

Hannalla on vahva ammatillinen tausta markkinoinnin ja myynnin parissa. Hän lähti pohtimaan itselleen sopivampaa uraa äitiysvapaan aikana ja koulututtautui silloin valmentajaksi. Hanna uskoo vahvasti siihen, että jokaisessa meissä on iso määrä hyödyntämätöntä potentiaalia, mitä valmennuksen avulla päästään hyödyntämään. Lue lisää Hannasta.

 


Voit käydä lukemassa lisätietoa Lifeworksin uravalmennuksesta täältä. Suosituin valmennuspalvelumme on Uralla eteenpäin -valmennus. Jos haluat edetä johtotehtävissä, tutustu Executive Career valmentajiimme täällä.
Etsimme tilanteeseesi parhaiten sopivan valmentajan osana palvelua.
Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi