Timo Harju

Turku. Timo on kaksikielinen Åbo Akademista valmistunut psykologi sekä VTM. Coachina Timon erikoisalaa ovat uraohjaus ja outplacement-valmennus. Coaching merkitsee Timolle tukemista asiakkaan henkilökohtaisessa prosessissa sekä oikeiden kysymysten avulla asiakkaan motivaation löytämistä. Timo on olemukseltaan mutkaton, välitön ja helposti lähestyttävä. Lue lisää Timosta.

 

Tarja Holmgren

Tarja on työskennellyt yli 30 vuotta median, mainonnan ja markkinoinnin toimialoilla erilaisissa päällikkö- ja esihenkilötason tehtävissä. Neljä vuotta sitte hän alkoi muotoilla uraansa uudelleen ja johtavana ajatuksena sen aikana toimivat hänelle mieluisimmat ja menestyksellisimmät työtehtävät. Lue lisää Tarjasta.

 

 

Nina Kalajoki

Helsinki. Ninalla on usean vuoden kokemus henkilöstöhallinnan tehtävistä sekä esimies- ja konsultintyöstä. Nina pyrkii auttamaan coachattaviaan armollisesti, mutta samalla ajamaan coachattavan kanssa yhdessä asetettuja tavoitteita tiukasti eteenpäin. Nina löytää aktiivisen kuuntelun avulla coachattavistaan vahvuuksia tukien heitä kasvun matkalla. Lue lisää Ninasta.

 

 

Johanna Leskinen

Helsinki. Johanna on koulutukseltaan sosiaalipsykologian maisteri, rekrytointimarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija ja hän on työskennellyt MPS:llä yli 10 vuoden ajan. Hän on tehnyt monipuolisia toimeksiantoja HR-konsultoinnin parissa sekä asunut ja työskennellut myös Lontoossa. Lue lisää Johannasta.

 

 

Lotta Lunnela

Helsinki. Lotta on psykologi ja työskentelee konsulttina MPS:llä. Lotta on kiinnostunut asiantuntijuuden kehittymisestä ja sekä yksilön hyvinvoinnista että työhyvinvoinnista. Ennen MPS:ää Lotta työskenteli kliinisenä psykologina. Vapaa-ajallaan Lotta toimii joogaohjaajana ja nauttii kaikenlaisesta urheilusta, lukemisesta ja matkustelusta. Lue lisää Lotasta.

 

 

Linda Neiglick

Helsinki. Linda vastaa Lifeworks urapalveluiden kehityksestä ja on omalla urallaan hankkinut monipuolista kokemusta median, markkinoinnin ja asiakaslähtöisen palvelukehittämisen parista. Coachattavan inspiraation ja itseluottamuksen kasvaminen ovat Lindan mielestä antoisinta sekä coachina että esimiehenä toimimisessa. Lue lisää Lindasta.

 

 

Sini Ojala

Helsinki. Sini on tehnyt soveltuvuusarviointeja useiden vuosien ajan. Ihmisten uratarinat ovat hänelle tuttuja – hän on nähnyt millaisia asioita ihmiset etsivät työuraltaan ja mikä heitä vie eteenpäin. Sinillä on taustansa vuoksi laaja toimialaosaaminen kuluttajabrändeistä teolliseen tuotantoon asti. Lue lisää Sinistä.

 

 

Marja-Leena Rautaparta

Tampere. Marja-Leena on tehnyt pitkän työuran kouluttajana, valmentajana, henkilöstöpäällikkönä sekä aikuiskoulutuksen parissa matkailu-, teknologia ja media-alalla. Coachaus toimii Marja-Leenan mukaan loistavasti ihmisen uudistumisen tukena työelämään liittyvissä asioissa. Lue lisää Marja-Leenasta.

 

 

Heidi Takala

Oulu. Heidi on kasvatuspsykologi (KM) ja hän on työskennellyt rekrytoinnin parissa. Hän pystyy auttamaan erityisen hyvin uransa alkuvaiheessa olevia asiakkaita, auttaen heitä tunnistamaan vahvuuksiaan ja pääsemään alkuun urallaan. Heidi kohtaa jokaisen asiakkaan yksilönä. Hänelle on myös tärkeää tasapainottaa työ sekä arki pienten lasten kanssa. Lue lisää Heidistä.

 

 

Tiina Tolonen

Tiina on kansainvälisesti kokenut ura- ja (työ)elämävalmentaja. Monipuolisia coachausmetodeja ja positiivisen psykologian työkaluja hyödyntäen hän sparraa sekä yksilöitä että organisaatioita urapolkujen muotoilussa. Lue lisää Tiinasta.

 

 

Riikka Vaaraniemi

Oulu. Riikka on psykologi ja hän on työskennellyt MPS:llä yli 20 vuotta niin rekrytoinnin, henkilöarviointien kuin erilaisten valmennustenkin parissa. Erilaisten ihmisten kohtaaminen eri työelämän vaiheissa on Riikalle erityisen mieluisaa. Hänelle on myös tärkeää luottamuksen syntyminen valmennettavan kanssa. Lue lisää Riikasta.

 

 

Lassi Viljakainen

Lassi on ICF-PCC sertifikoitu ura –sekä johdonvalmentaja. Hänen urataustansa on yrityssuhteiden laajentamisen, kaupankehityksen, rekrytoinnin sekä teollisuuden operatiivisten tarjontaketjujen parissa. Lassin uravalmennusten yleisimmät aiheet ovat henkilöbrändi, urapolun suunnittelu, työnhaku, verkostoituminen sekä haastatteluvalmistelu Lue lisää Lassista.

 

 

Terhi Vuoristo

Terhin matka uracoachiksi alkoi noin 20 vuotta sitten neuvonta ja ohjaustyöstä nuorten parissa. Tämän jälkeen hän on työskennellyt ohjaus- ja valmennustyössä nuorten sekä aikuisten parissa valtio- ja kuntasektorilla. Terhi on vienyt onnistuneesti läpi useita coaching- ja valmennusprosesseja, joissa asiakas ei ole tiennyt yhtään mihin suuntaan lähtisi ammatillisesti. Lue lisää Terhistä.

 

 

Hanna Westerholm

Hannalla on vahva ammatillinen tausta markkinoinnin ja myynnin parissa. Hän lähti pohtimaan itselleen sopivampaa uraa äitiysvapaan aikana ja koulututtautui silloin coachiksi. Hanna uskoo vahvasti siihen, että jokaisessa meissä on iso määrä hyödyntämätöntä potentiaalia, mitä coachingin avulla päästään hyödyntämään. Lue lisää Hannasta.

 


Voit käydä lukemassa lisätietoa Lifeworksin uracoachauksesta täältä. Suosituin coachauspalvelumme on Uralla eteenpäin -coachaus. Jos haluat edetä johtotehtävissä, tutustu Executive Career Coacheihimme täällä.
Etsimme tilanteeseesi parhaiten sopivan coachin osana palvelua.
Lisätietoa uracoacheistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi