Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Jonna Hämäläinen, Customer Happiness & Marketing Specialist.

Jonna Hämäläinen

Customer Happiness Coordinator / 25.8.2022

Tägit: Itsensä kehittäminen, Itsetuntemus, Yleinen

MILLENIAALIT kasvoivat digitaalisen vallankumouksen aikana ja he syntyivät ennen kuin Googlea oli edes olemassa. Muutos VHS:tä suoratoistopalveluun, kasetista musiikkipalveluun, pöytäkoneesta tablettiin, matkapuhelimesta älypuhelimeen – kaikki tämä tapahtui ennen kuin he täyttivät kolmeakymmentä eikä puoletkaan heistä olleet vielä kahtakymmentä.

JOS milleniaalit ovat johonkin tottuneet, se on jatkuvaan digitaaliseen muutokseen. He tietävät, etteivät tänään käytettävät laitteet ja sovellukset ole enää kahden vuoden päästä ajanmukaisia, vaan kehitys on jatkuvaa ja myös hyvästä. Pysyäkseen muutoksen huipulla, he ovat oppineet kehittämään itseään jatkuvasti. 

HALUATKO kehittää itseäsi milleniaalin tavoin? Onnistujan urapalvelusta löydät kursseja itsesi kehittämiseen, tutustu täältä.

TÄMÄN vuoksi heille yksi tutkinto ja sama työ eläkkeeseen asti ei tulisi kuuloonkaan, sillä he kaipaavat vaihtelua. He etsivät yhtenään uusia mahdollisuuksia kehittyäkseen työssään ja pyrkivät tekemään työstään mielekkäämpää. Lisäksi heidän muutokseen sopeutuvan luonteensa ansiosta uusien laitteiden ja alustojen omaksuminen käy luonnostaan.

MUISTETAAN kuitenkin, että me kaikki olemme yksilöitä eikä meitä voi tai pidä lokeroida sukupolven mukaan. Monipuolisuus on rikkautta työelämässä. 


Blogin kirjoittaja Jonna Hämäläinen on milleniaali, joka pyrkyy jatkuvasti kehittämään omaa osaamistaan ja uusien alustojenkin haltuunotto käy käden käänteessä.


Milleniaalit ovat syntyneet vuosien 1981-1996 välillä. Lähde: Mikä on milleniaali, Lasten ja nuorten keskus 2021. 


Jos haluat tietää lisää milleniaaleista, voit perehtyä heidän sielunelämään tarkemmin täältä.


📚 Lisää osaamisen kehittämiseen liittyviä blogeja löydät täältä.
💪 Tunnista vahvuutesi ja keihtä osaamistasi Onnistujan urapalvelun avulla.

Kun haluat kehittää itseäsi

Ota urakehityksesi omiin käsiisi!

Iso osa työssä viihtymistä on tunne siitä, että oppii uutta ja kehittyy. On kuitenkin yleistä, että tuo tunne on vuosien aikana päässyt hiipumaan. Se saattaa ilmetä heikentyneenä ammatillisena itsetuntona, huolena omasta pärjäämisestä työelämässä tai toiveena toimenkuvan muutoksesta.

Käyttäjämme kertovat, että Onnistujan urapalvelu on auttanut heitä ottamaan askeleita, jotka ovat johtaneet parempaan työssä viihtymiseen esimerkiksi ylennyksen, lisäkouluttautumisen tai omien työtapojen kehittämisen kautta.

Onnistujan urapalvelun avulla saat:

  • Lisää itsetuntemusta ja luottamusta omaan osaamiseen
  • Keinoja vahvuuksiesi ja kehityskohtiesi tunnistamiseen
  • Työvälineitä itsesi johtamiseen ja ajanhallintaan
  • Rohkeutta ja innostusta uuden etsimiseen ja löytämiseen
  • Voimistuneen tunteen siitä, että kehityt työssäsi ja nautit siitä