info-icon

Lupauksemme

Löydät uuden työn tai kadonneen työmotivaation

info-icon

Sisältää

Verkkokursseja, videoita, tehtäviä, testejä ja rekrytoijien vinkkejä työnhakuun

info-icon

Kenelle

Uuden työn tai kadonneen motivaation etsijälle

info-icon

Kesto

Katso kaikki sisällöt kerralla tai etene 1-3h/vkossa

info-icon

Hinta

39€/kk tai 99€/3kk

Rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen

Onnistujan urapalvelusta löydät:

  • 20 verkkokurssia ja 20 videotallennetta, joiden teemoja ovat työnhaku, urasuunnittelu ja itsensä johtaminen
  • 3 erilaista CV-pohjaa
  • MPS:n rekrytoijien vinkkejä työnhakuun
  • harjoituksia osaamisen tunnistamisen ja työnhaun tueksi

Käyttö on helppoa, sillä voit merkata omat suosikkisisällöt talteen ja pääset jatkamaan kursseja aina siitä mihin viimeksi jäit.

Etenet työnhaussa ja urasuunnittelussa tehokkaasti ja oikeassa järjestyksessä, kun käyt läpi Onnistujan urapalvelun neljä osiota:

  1. Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma
  2. Loista LinkedInissä
  3. Vauhdita työnhakua
  4. Johda itseäsi

Ota palvelu käyttöön ja löydä uusi työ tai kadonnut työmotivaatio!

Haluatko tietää palvelusta enemmän? Katso tämä video. 

Jos et vielä ole valmis ostamaan Onnistujan urapalvelua, tilaa sen sijaan uutiskirjeemme. Saat viikoittain uravinkkejä suoraan sähköpostiisi ja pääset niiden avulla urajohtamisen makuun. Tilaa uutiskirje täältä, se ei maksa mitään 🙂

Tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun siltä varalta, että palvelu ei vastaa odotuksiasi. Hyvitämme sinulle palvelun täyden kuukausihinnan, mikäli lähetät meille palautetta osoitteeseen asiakaspalvelu@lifeworks.fi ja pyydät maksun takaisin 30 päivän aikana ensimmäisen kuukausimaksun maksamisesta.

Jos mieleesi jäi vielä jotain kysyttävää, katso Usein kysytyt kysymykset -osio, josta voit löytää vastauksen.

Kokemuksia palvelusta

Toimitusjohtaja työnhaussa

“Lähdin liikkeelle työnhaussa tilanteesta, jossa kaikki aiheeseen liittyvä materiaali oli ikivanhaa ja taidotkin olivat ruosteessa. Onnistujan urapalvelun kurssit antoivat todella paljon. Sain mietittyä omia motivaatiotekijöitä ja mistä viimekädessä saan ne “kicksit” duunissa. Omat ajatukseni suuntautuivat selkeästi parille raiteelle ja keskitin työnhaun niille. Onnistujan urapalvelun vaihtuvat kuukausiedut antoivat jatkuvasti uusia haasteita ja mietinnän aiheita. Sain myös loistavia vinkkejä piilotyönhakuun ja yritysten suoraan kontaktointiin.”

Ilari P.
10.2.2021

Katso video

Arvot, vahvuudet ja tulevan työelämän tahtotila selkeytyivät

Pidin erityisesti siitä, että oman ajankäytön puitteissa pystyi etenemään ja keskittymään itselle tärkeimpiin aiheisiin. Omaan LinkedIn -profiiliin liittyvät vinkit olivat todella hyödyllisiä ja niiden avulla tehdyt muutokset selkeästi paransivat sisältöä.

 

Oli rauhoittavaa tutkiskella ja pohtia omia arvoja, vahvuuksia ja tahtotiloja tulevaisuuden työelämältä. Kesken valmennuksen jäin yllättäen organisaatiouudistuksen yhteydessä tyhjän päälle, mutta pohdinnat auttoivat ymmärtämään selkeämmin tilanteen ja ennen kaikkea sen suoman mahdollisuuden. Onnekseni työllistyin nopeasti uudelleen ja olen kokonaisvaltaisesti paljon tyytyväisempi ja suorastaan onnellinen uuden työsuhteen myötä. Onnistujan urapalvelun hyödyt konkretisoituivat myös uuden työsuhteen aloituksessa.”

Marita, Helsinki
17.9.2021

Sain unelmaduunin

“Käytin Onnistujan urapalvelua noin neljä kuukautta ja tein rauhassa tehtäviä, pohdin omaa osaamistani ja kirkastin omaa urapolkuani- ja tavoitettani. Palasin tehtäviin aina uudestaan ja uudestaan ja ne olivat todella hyvä kasvumatka itseeni. Kävin työhaastatteluissa ja tuli onnistumisia, mutta aivan täysin ei se urapolku vielä auennut. KUNNES, nyt. Sain aivan unelmaduunin. Se alkaa vuoden alussa ja tässä tulevassa työssä yhdistyy kaikki se osaaminen, mitä minulla jo on, sekä pääsen vielä kehittymään ammatillisesti aivan huippuun porukkaan. Eli huippu paketti tuo Onnistujan urapalvelu. Se pistää viilaamaan useita osa-alueita kuntoon, viitoittaa kohti sitä sinun unelmaduunia ja niinkuin minunkin tapauksessani, sitkeys palkitaan.”

Heidi K.
7.12.2020

Yhteydenottoja rekrytoijilta

“Opin LinkedIn -verkkokurssilta hyvin paljon. Ymmärsin mm. hissipuheen tärkeyden ja minusta tuli varmempi LinkedIn-käyttäjä. Löysin myös uusia ja hyviä kanavia etsiä kiinnostavia seurattavia ja verkostoja. Heti kun profiilini oli kunnossa, sain jo pari yhteydenottoa headhuntereilta.”

Anna V.
15.1.2020