Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Onnistujan urapalvelu

Onnistujan urapalvelusta löydät verkkokursseja, videoita, tehtäviä, testejä ja rekrytoijien vinkkejä työnhakuun ja itsesi kehittämiseen. Kokeile maksutta 2 viikkoa!

Onnistujan urapalvelu nainen 2.
Play Video about Onnistujan urapalvelu nainen 2.

Lupauksemme

Löydät uuden työn tai kadonneen työmotivaation. 

Miten?

Voit merkata talteen omat suosikit ja jatkaa aina siitä mihin viimeksi jäit. 

Sisältää

Verkkokursseja, videoita, testejä sekä rekrytoijien vinkkejä työnhakuun ja itsensä kehittämiseen.

Kesto

Katso kaikki sisällöt kerralla tai käytä esimerkiksi 1–3h/vko palvelun parissa.

Kenelle?

Uuden työn tai kadonneen motivaation etsijälle.

Hinta

Maksuttoman kokeilujaksosi jälkeen tilaus jatkuu hintaan 19€/kk, ellet peru sitä kokeilujakson aikana. Tilaajana et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi.

Onnistujan urapalvelusta löydät

 • Vahvuusbarometrin omien supervoimiesi selvittämiseksi. 
 • MPS:n rekrytoijien suosituksia CV:n, LinkedIn-profiilin ja työhakemuksen tekemiseen.  
 • Eri keinoja urajumin purkamiseen – työn tuunauksesta unelmatyön löytämiseen.
 • 22 verkkokurssia ja 40 videotallennetta, joiden teemoja ovat urajohtaminen, työnhaku ja itsensä johtaminen.

Palvelun avulla:

 • Tunnistat vahvuutesi.
 • Kehität osaamistasi.
 • Päivität työnhakutaitosi.
 • Nostat CV:si, LinkedIn-profiilisi ja työhakemuksesi tasoa rekrytoijien silmissä.

Käyttö on helppoa:  

 • Voit merkata omat suosikkisisällöt talteen.  
 • Pääset jatkamaan kursseja aina siitä mihin viimeksi jäit.  
 • Etenet urasuunnittelussa ja työnhaussa tehokkaasti.  
 • Saat joka kuukausi vinkkejä ja muistutuksia suosituimmista sisällöistä.  
 • Voit perua tilauksen koska tahansa.  

Onnistujan urapalvelu sisältää kuusi osiota:  

 1. Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma 
 2. Tunnista vahvuutesi
 3. Loista LinkedInissä 
 4. Vauhdita työnhakua 
 5. Johda itseäsi
 6. UUSI: Yrittäjyys vaihtoehtona
 7. TULOSSA: Tunnista osaamisesi ja kehitä sitä!

Ota palvelu käyttöön ja aloita oman urasi johtaminen! Tilaajana saat alennusta myös Lifeworksin henkilökohtaisista urapalveluista. 

Hinnasto

Aloita maksuton 14 päivän kokeilu. Jos palvelu on sinulle ennestään tuttu, valitse edullisin 6kk tilaus, ja säästät 15€ 

19€/ kk
Onnistujan urapalvelu
99€ 6KK Säästät 15€
Onnistujan urapalvelu 6kk
Tilaa palvelu Kertamaksu

Kokemuksia palvelusta

Lue mitä asiakkaamme ja MPS:n rekrytoinnin asiantuntijat sanovat Onnistujan urapalvelusta.

Jessica N.
29.11.2023
Digitaalinen urasparraaja!
Palvelun selkeys ja palvelussa työskentelyn helppous ja loogisuus. Sisältö myös varsin käytännönläheistä ja monipuolista ("Verkko-opiskelua, tehtäviä, oman toiminnan reflektointia, webinaareja, videoita). Pidin siitä, että suorahaun ja rekrytoinnin ammattilaiset antoivat vinkkejä ja kertoivat arvokkaita näkemyksiään.

Positiivinen kokemus ja palvelu, jonka käyttämisen kynnys oli matala. Sain hyviä käytännön vinkkejä ja ajattelemisen aihetta oman työnhaun tehostamiseen ja erityisesti alkuun pääsemiseen. Alkuun pääsemisessä palvelun loogisuus ja "aikataulutettu" eteneminen oli minulle mieleinen tapa toimia. Palasin mm. haastatteluihin valmistautumisen sisältöön useamman kerran ja käytin palvelua "omana sparraajanani" mm. haastatteluita ennen.
Taina Degerlund / Head of Candidate Sourcing, MPS Executive & Board
06.01.2022
Boostia työnhakuun ja LinkedIn-profiili kuntoon
Jokaisen kannattaa satsata oman itsetuntemuksen vahvistamiseen sekä itsensä johtamiseen. Näiden kurssien avulla saat hyvää boostia työnhakuun ja samalla LinkedIn-profiilisikin kuntoon. Palvelusta löytyy kattava paketti oman LinkedIn profiilin luomiseen ja huippukuntoon hiomiseen. Jos haluat tulla löydetyksi ja tuoda omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi esiin, kannattaa nämä vinkit napata talteen!
Matti
30.05.2022
Kysymykset oli todella hyviä ja 4 tuntia meni omiin ajatuksiin uppoutuen ihan heilahtamalla!
Jos joku on ura-asioihin liittyvien pohdintojen alussa (niinkun minä) niin tästä palvelusta on hyvä aloittaa pohdinta. Jos ottaa vaikka 6h aikaa kahdessa erässä, tekee tehtävät ajatuksella ja katsoo videot niin voin melkein luvata että jotain oivalluksia syntyy.
Nina Kalajoki / Rekrytointikonsultti & aluejohtaja, MPS Career
31.12.2021
Palvelu sopii myös kokeneimmille johtajille
Kokeneetkin johtajat ovat huomanneet, että kannattaa pysähtyä välillä miettimään mitä on uralla saanut aikaan ja toisaalta, mihin haluaa energiaansa nyt suunnata. Onnistujan urapalvelun sisällöt auttavat juuri tässä. Eräs asiakkaani kommentoi, että konkreettiset vinkit hissipuheen tekemiseen olivat näissä sisällöissä ihan parasta. Lisäksi Onnistujan urapalvelun Loista LinkedInissä -verkkovalmennus on ihan super! Sieltä saa kokenutkin ammattilainen vinkkejä Linkkari-profiilinsa hiomiseen. Suosittelen!
Maarit N.
21.03.2022
Innostuin omasta alastani uudelleen, mutta ihan uudella tavalla ja otteella!
Minulla on aina ollut vakituinen työ ja olen päässyt etenemään. Alani työpaikkoja katsellessa ei kuitenkaan enää tuntunut siltä, että työpaikkaa vaihtamalla saisin mitään enemmän. En kerta kaikkiaan pysty ajattelemaan, että "kuolisin pystyyn" ja vain tekisin töitäni vielä seuraavat 20 vuotta. Otin Onnistujan urapalvelun käyttöön, koska totesin ainakin LinkedIn-osaamiseni tarvitsevan päivitystä. Lisäksi ajattelin, että saisin sieltä vinkkejä, mikä saisi minut "syttymään" työstäni taas. Lopputuloksena LinkedIn-osaamiseni päivittyi. Lisäksi tajusin oman itseni brändäämisen merkityksen työelämässä. Sillä nyt vain on merkitystä! Päädyin myös miettimään tarkemmin vahvuuksiani ja osaamisiani. CV:kin uusiutui! Muutoinkin koin päivittäneeni ajatteluani työelämästä ja työn hakemisesta ja mitä kaikkea se voi olla. Uratilanteeni on se, että olen edelleen samassa palkkatyössä kuin olin Onnistujan urapalvelua käyttäessäni. MUTTA! Tein sen, mistä olen haaveillut. Perustin toiminimen, jonka puitteissa tarkoitukseni on tehdä alani töitä mutta minun tavallani. Minulla on nyt selkeä suunnitelma etenemiselle tulevaisuudessa. Minussa on taas virtaa!
Jarkko Sipiläinen / Rekrytointikonsultti & aluejohtaja, MPS Career
21.12.2021
Nosta työnhaun valmiuksiasi Onnistujan urapalvelun avulla
Onnistujan urapalvelu auttaa monipuolisesti nostamaan omia työnhaun valmiuksia - suosittelen sen läpikäymistä jokaiselle oman työuran kehittämistä pohtivalle.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai ihmisistä Lifeworksin takana? Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Onnistujan urapalvelu on kokonaan digitaalinen urapalvelu, josta löytyy monipuolista sisältöä liittyen työnhakuun, urajohtamiseen ja itsensä kehittämiseen. 

Onnistujan urapalvelun sisällöt ovat Lifeworksin ja MPS-Yhtiöiden rekrytoinnin ja uravalmennuksen ammattilaisten kokoamat. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa yli 40 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintansa ajan. 

Digitaaliseen Onnistujan urapalveluun sisältyy viisi eri verkkovalmennusta: 

 1. Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma 
 2. Tunnista vahvuutesi 
 3. Loista LinkedInissä 
 4. Vauhdita työnhakua 
 5. Johda itseäsi 

Jokainen verkkovalmennus sisältää verkkokursseja, videoita ja tehtäviä. Saat kaikki materiaalit ja valmennukset käyttöösi heti. 

Voit kokeilla Onnistujan urapalvelua maksutta 14 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit peruuttaa palvelun kahden ensimmäisen viikon aikana ja emme veloita sinulta mitään palvelun käytöstä. Mikäli haluat jatkaa palvelun käyttöä, sen hinta on 19€/kk. Veloitus tapahtuu automaattisesti luottokortiltasi 30 päivän välein. 

Ei tarvitse. Voit suorittaa kurssit juuri siinä järjestyksessä, kuin itse haluat. Voit aloittaa esimerkiksi Vahvista itsetuntemustasi ja tee urasuunnitelma -kokonaisuudesta ja hahmottaa aluksi osaamistasi, toiveitasi ja unelmatyötäsi, tai sitten voit aloittaa vaikkapa LinkedIn-profiilisi kunnostamisella. 

Voit käyttää palvelua niin kauan kuin sitä tarvitset. Kun irtisanot palvelun, se päättyy kuluvan maksukauden (30pv) päättyessä. Voit irtisanoa palvelun milloin tahansa. 

Tarjoamme 30 päivän tyytyväisyystakuun siltä varalta, että palvelu ei vastaa odotuksiasi. Hyvitämme sinulle palvelun täyden kuukausihinnan, mikäli lähetät meille palautetta ja pyydät maksun takaisin (asiakaspalvelu@lifeworks.fi) 30 päivän aikana tilauksen alkamisesta. 

Kun olet Onnistujan urapalvelun tilaaja, pääset kirjautumaan palveluun täällä. 

1) Klikkaa turkoosia laatikkoa ”Kirjaudu sisään”. 
2) Kirjaudu olemassa olevilla Lifeworks-tunnuksillasi. 
3) Pääset näkemään kaikki Onnistujan urapalvelun sisällöt klikkaamalla turkoosia laatikkoa “Siirry palveluun”. 

Lifeworks on kokonaisvaltaisia urasuunnittelu- ja oman osaamisen kehittämisen palveluita tarjoava yritys. Meiltä löytyy sekä itsenäisesti käytettäviä digitaalisia urasuunnittelun työkaluja että henkilökohtaista uravalmennusta monipuolisen ammatillisen taustan omaavien valmentajien kanssa. Olemme osa MPS-Yhtiöitä 

Tarjoamme myös henkilökohtaista uravalmennusta ammattitaitoisen uravalmentajan kanssa. Katso uravalmennuspalvelumme täältä.