Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Linda Neiglick Head of Operations & Customer Experience

Linda Neiglick

Head of Operations & Customer Experience / 3.6.2020

Oman uran johtamista ja tulevaisuuteen katsomista ei pidä koronan aikana kuopata. Tämän vuoksi päätimme järjestää maksuttoman Urasummit-virtuaalitapahtuman, johon kutsuimme haastateltaviksi urallaan menestyneitä sekä eri alojen asiantuntijoita. Sellaisia henkilöitä, joiden uravinkit haluaisimme itsekin kuulla.

Urasummitissa kuulet tuoreita näkemyksiä uralla menestymiseen ja saat uutta intoa työnhakuun sekä inspiraatiota uran eri vaiheisiin. Tapahtuma toteutetaan verkossa 10.-12.6.2020 ja mukaan saimme 17 asiantuntijaa jakamaan omia uratarinoitaan ja konkreettisia vinkkejä uralla etenemiseen. Videosta näet, ketkä kaikki ovat mukana jakamassa omat vinkkinsä Urasummitin osallistujille.

Asiantuntijoiden ja huippujohtajien uravinkkien lisäksi kuulet myös heidän näkemyksiään taidoista, joita tulevaisuuden työelämässä menestyminen vaatii. Haastateltavat kertovat omat neuvonsa niin urajumien avaamiseen kuin johtotehtävissä kasvamiseenkin.

Tapahtuma koostuu kolmesta teemapäivästä:

Lisätietoja Urasummitin sivuilla.

Tapahtuma on nyt päättynyt, mutta löydät kaikki 17 haastattelua Onnistujan urapalvelusta. 

Kun haluat kehittää itseäsi

Ota urakehityksesi omiin käsiisi!

Iso osa työssä viihtymistä on tunne siitä, että oppii uutta ja kehittyy. On kuitenkin yleistä, että tuo tunne on vuosien aikana päässyt hiipumaan. Se saattaa ilmetä heikentyneenä ammatillisena itsetuntona, huolena omasta pärjäämisestä työelämässä tai toiveena toimenkuvan muutoksesta.

Käyttäjämme kertovat, että Onnistujan urapalvelu on auttanut heitä ottamaan askeleita, jotka ovat johtaneet parempaan työssä viihtymiseen esimerkiksi ylennyksen, lisäkouluttautumisen tai omien työtapojen kehittämisen kautta.

Onnistujan urapalvelun avulla saat:

  • Lisää itsetuntemusta ja luottamusta omaan osaamiseen
  • Keinoja vahvuuksiesi ja kehityskohtiesi tunnistamiseen
  • Työvälineitä itsesi johtamiseen ja ajanhallintaan
  • Rohkeutta ja innostusta uuden etsimiseen ja löytämiseen
  • Voimistuneen tunteen siitä, että kehityt työssäsi ja nautit siitä