Kehitätte mahdollisuuksiasi löytää etsimäsi johtotason tehtäviä yhdessä johdon suorahakuihin erikoistuneen Executive Career Coachin kanssa.

Uuteen johtotason tehtävään -palvelu sisältää:

  • Tilanteesi ja toiveidesi kartoituksen ennen coachausta
  • Kaksi tapaamista kokeneen Executive Career Coachin kanssa 
  • Halutessasi MPS:n henkilökohtaisen johtamis- ja toimintatyylianalyysin

Tapaamisten aikana löydätte yhdessä tapoja, joilla etsit tavoitteellisesti omaa osaamistasi ja taustaasi vastaavia johtotehtäviä. Kartoitatte myös verkostoasi ja mietitte miten sitä voisi hyödyntää, sekä miten voisit laajentaa sitä entisestään. Rakennatte näiden pohjalta sinulle työnhaun toimintasuunnitelman, joka sisältää suunnitellut kontaktoinnit.

Halutessasi palvelu sisältää erilaisia menetelmiä, joiden avulla selvitetään toimintatyyliäsi, persoonallisuuttasi, uramotiivejasi sekä analysoidaan johtamistyyliäsi. Menetelmät mahdollistavat vahvuuksiesi löytämisen ja niiden sanoittamisen sekä tuo esille luontaisen sopivuutesi erilaisiin johtamistehtäviin. Ne auttavat tarkentamaan omaa ihannetyötäsi sekä rakentamaan omaa tarinaasi urasi eri vaiheissa. Menetelmiin liittyvät tehtävät tehdään ennakkoon kotona ja niiden tekemiseen kuluu aikaa yhteensä noin kaksi tuntia.

Kaikilla Executive Career Coacheillamme on henkilökohtaista kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, näkemystä uuden ajan johtajuudesta ja sen vaatimuksista sekä laajat verkostot niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. 

Selvitämme yksilöllisen tilanteesi aina ennen coachausta, jotta voimme ehdottaa sinulle sopivinta coachia sekä räätälöidä tapaamisten sisällön tarpeeseesi. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa, mutta voit valita myös etäcoachauksen. 

Selvitämme yksilöllisen tilanteesi aina ennen coachausta, jotta voimme ehdottaa sinulle sopivinta coachia sekä räätälöidä tapaamisten sisällön tarpeeseesi. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen. Lue Lifeworksin uracoachauksesta tarkemmin täältä.

Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti videoyhteyden kautta. Tapaamisia on kuitenkin mahdollista järjestää myös toimistoillamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Emme voi taata livetapaamista, mutta pyrimme järjestämään sellaisen, mikäli niin toivot. Voit valita kassalla, haluatko tapaamiset livenä vai videoyhteydellä.

Lifeworksin Executive Career Coaching -palvelut on suunnattu henkilöasiakkaille. Jos etsit yritysasiakkaana mentoria tai business coachia, tutustu yritysasiakkaiden palveluihin  MPS:n sivuilla.