Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Kehitätte mahdollisuuksiasi löytää etsimäsi johtotason tehtäviä yhdessä johdon suorahakuihin erikoistuneen Executive Career Coachin kanssa.

Uuteen johtotason tehtävään -palvelu sisältää:

  • Tilanteesi ja toiveidesi kartoituksen ennen coachausta
  • Kaksi tunnin tapaamista kokeneen Executive Career Coachin kanssa 
  • MPS:n henkilökohtaisen johtamis- ja toimintatyylianalyysin

Tapaamisten aikana löydätte yhdessä tapoja, joilla etsit tavoitteellisesti omaa osaamistasi ja taustaasi vastaavia johtotehtäviä. Kartoitatte myös verkostoasi ja mietitte miten sitä voisi hyödyntää, sekä miten voisit laajentaa sitä entisestään. Rakennatte näiden pohjalta sinulle työnhaun toimintasuunnitelman, joka sisältää suunnitellut kontaktoinnit.

Halutessasi palvelu sisältää erilaisia menetelmiä, joiden avulla selvitetään toimintatyyliäsi, persoonallisuuttasi, uramotiivejasi sekä analysoidaan johtamistyyliäsi. Menetelmät mahdollistavat vahvuuksiesi löytämisen ja niiden sanoittamisen sekä tuo esille luontaisen sopivuutesi erilaisiin johtamistehtäviin. Ne auttavat tarkentamaan omaa ihannetyötäsi sekä rakentamaan omaa tarinaasi urasi eri vaiheissa. Menetelmiin liittyvät tehtävät tehdään ennakkoon kotona ja niiden tekemiseen kuluu aikaa yhteensä noin kaksi tuntia.

Kaikilla Executive Career Coacheillamme on henkilökohtaista kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, näkemystä uuden ajan johtajuudesta ja sen vaatimuksista sekä laajat verkostot niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. 

Selvitämme yksilöllisen tilanteesi aina ennen coachausta, jotta voimme ehdottaa sinulle sopivinta valmentajaa sekä räätälöidä tapaamisten sisällön tarpeeseesi. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi valmentajan suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen. Lue Lifeworksin uravalmennuksesta tarkemmin täältä.

Tapaamiset järjestetään toiveesi mukaan joko videoyhteydellä tai livenä toimistoillamme Espoossa, Turussa ja Oulussa. Voit valita kassalla, haluatko tapaamiset livenä vai videoyhteydellä

Tyytyväisyystakuu: Jos koet, ettei sinun ja valmentajasi henkilökemiat kohtaa tai et ole muusta syystä tyytyväinen valmennukseen, voit vaihtaa valmentajaa ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Lifeworksin Executive Career Coaching -palvelut on suunnattu henkilöasiakkaille. Jos etsit yritysasiakkaana mentoria tai business coachia, tutustu yritysasiakkaiden palveluihin  MPS:n sivuilla.

Tarvekysely
Saat sähköpostiisi vahvistuksen ostosta sekä linkin tarvekyselyymme. Kerro meille tarvekyselyssä toiveesi ja tarpeesi uravalmennuksen suhteen.
Valmentaja ja ajankohta
Ehdotamme sinulle tarpeisiisi ja aikatauluusi sopivaa uravalmentajaa sekä ensimmäistä tapaamisaikaa sähköpostitse.
Itsearviointitehtävät
Vahvistamme ensimmäisen tapaamisajankohdan ja lähetämme sinulle sähköpostitse itsearviointitehtävät ja tarkemmat ohjeet uravalmennukseen liittyen.
Uravalmennus starttaa
Uravalmennusmatkasi alkaa ensimmäisen tapaamisen myötä, livenä tai etänä.

Kokemuksia palvelusta

Boostia uusiin haasteisiin

”Se aktiivisen kuuntelemisen ja keskustelun hetki ensimmäisessä tapaamisessa oli todella arvokas kokemus. Iiro oli loistava match taustaltaan pohtia omia urahaasteita, miten työstää asioita eteenpäin. Sain positiivista boostia jatkaa uusien haasteiden etsintää, kuin myös työkaluja sekä käytännön ratkaisuja itsenäiseen työskentelyyn. Suosittelen.”

Uuteen johtotason tehtävään -asiakas
2.5.2023

Uusia oivalluksia

”Haastavia huomioita ja oivallisia kysymyksiä, olisi saanut olla enemmänkin! Myös viimeisen kerran konkreettiset neuvot ja mahdollisuus saada kontakteja ja palautetta tapaamisten jälkeenkin oli hyödyllistä.”

Uuteen johtotason tehtävään -asiakas
12.10.2022