KOKENEEN AMMATTILAISEN  henkilökohtaisessa coachauksessa paneudutaan syvällisesti jo johtotehtävissä olevan tai niitä tavoittelevan valmennettavan tilanteeseen – esimerkiksi uusien uramahdollisuuksien tai henkilökohtaisen kehittymisen saralla.

TAPAAMISTEN sisältö räätälöidään coachattavan tarpeeseen. Niissä voidaan keskittyä esimerkiksi:

  • Tilanteesi reflektointiin ja tulevaisuuden urasuunnitelmien rakentamiseen
  • Omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamiseen hyödyntäen mm. monipuolisia MPS:n johtamis- ja toimintatyylianalyysejä
  • Uusien uramahdollisuuksien kartoittamiseen

PALVELEMME yksityishenkilöitä yli 20:n MPS:n sertifioidun coachin ja suorahakukonsultin voimin. Coacheillamme on näkemystä uuden ajan johtajuudesta, henkilökohtaista osaamista liiketoiminnan johtamisesta sekä laajat verkostot niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

SELVITÄMME sinun yksilöllisen tilanteesi aina ennen varsinaista tapaamista, jotta voimme räätälöidä coachauksen sisällön tarpeeseesi sekä valita ja ehdottaa sinulle sopivinta coachia. Halutessasi voit myös ilmaista meille toiveesi coachin suhteen ja teemme parhaamme saadaksemme aikataulunne sopimaan yhteen. Meillä on coacheja Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa, mutta voit valita myös etäcoachauksen Skypen tai puhelimen välityksellä.

Executive Career Coaching -palveluiden hinnat:

Kaksi Executive Career Coaching -tapaamista & Johtamis- ja toimintatyylianalyysi, hinta 799€

(sis. MPS:n johtaja- ja potentiaaliarvioinnit ja niiden henkilökohtaiset analyysit).

Kolme Executive Career Coaching -tapaamista & Johtamis- ja toimintatyylianalyysi, hinta 1199€

(sis. MPS:n johtaja- ja potentiaaliarvioinnit ja niiden henkilökohtaiset analyysit).

Lifeworksin Executive Career Coaching -palvelut on suunnattu henkilöasiakkaille. Lisätietoa coacheistamme löydät täältä. Jos etsit yritysasiakkaana mentoria tai business coachia, löydät lisätietoa yrityspalveluista MPS:n sivuilta.

Tilaa