Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Myyntipäällikkö

Aimo Kortteen Konepaja Oy

Suomi, Pohjois-Pohjanmaa


Etsimme kansainvälisen myynnin osaajaa, joka ymmärtää koneiden ja laitteiden tekniikkaa ja toimintaa myös käytännön tasolla. Olemme alan johtava laitevalmistaja ja laitteitamme myydään jo kymmeniin maihin, mutta kasvumahdollisuuksia olisi laajemminkin. Olisitko sinä näiden uusien avauksien tekijä?

Saat vastuullesi kansainvälisen myynnin lisäksi pienen myyntitiimin Ylivieskassa. Autat tiimiäsi onnistumaan ja olet vahva tiimipelaaja vieden koko joukkuetta kohti parempia tuloksia. Olet myynnin kehittämisestä innostuva ja ideoit uusia toimintamalleja löytäen ratkaisuja myös haastaviin tilanteisiin. Myynnin lisäksi voit reissuillasi olla mukana laitteiden käyttöönotossa pellolla/ maatilalla. Työnkuvasi on siis laaja ja monipuolinen. Pääset vaikuttamaan, näkemään ja kokemaan.

Odotamme sinulta kokemuksen lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja pitkäjänteistä, vastuullista ja innostavaa otetta. Matkapäiviä ulkomaille tulee reippaasti, mutta muutoin toimit pääasiassa Ylivieskassa, jossa tehtaamme ja tiimisi sijaitsevat. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, muusta kielitaidosta on myös etua.

Olemme yrityksenä asiakaslähtöinen ja luotettava. Pidämme kiinni lupauksista ja laadusta ja kehitämme tuotteitamme ekologisia arvoja huomioiden.

Kiinnostuitko? Jätä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 10.5.2024 mennessä hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen p. 040 849 6215.


Sijainti: Pohjolantie 2, Ylivieska