1.Meistä

1.1. Mikä Lifeworks on?

Lifeworks on kokonaisvaltaisia urasuunnittelu- ja oman osaamisen kehittämisen palveluita tarjoava yritys. Meiltä löytyy sekä itsenäisesti käytettäviä digitaalisia urasuunnittelun työkaluja että henkilökohtaista uracoachausta monipuolisen ammatillisen taustan omaavien coachien kanssa.

Lisätietoa palveluistamme löydät täällä.

1.2. Ketkä ovat Lifeworksin takana?

Lifeworks on MPS-Yhtiöiden ensimmäinen yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus. MPS on palvellut yrityksiä henkilöarviointi-, rekrytointi-, uudelleensijoitus- ja valmennustarpeissa yli 40 vuotta ja ollut alansa uranuurtaja koko toimintahistoriansa ajan.

Tutustu meihin tarkemmin täällä.

1.3 Minkälaisia coacheja Lifeworksilla on?

Meidän coacheilla on erittäin monipuolista ammatillista osaamista ja erilaisia koulutustaustoja, mikä takaa sen, että voimme suositella asiakkaillemme juuri heidän tilanteeseensa sopivaa coachia. Käytössämme on lähes 50 rekrytoinnin ammattilaista; joista 20 on koulutukseltaan psykologeja ja 27 on ACC-sertifioituja business coacheja.

2.Yleiset

2.1 Mistä tiedän, mikä palvelu on minulle sopivin?

Tämä riippuu hyvin paljon sinun tilanteestasi ja tarpeestasi. Olemme pyrkineet avaamaan palveluidemme sisältöä mahdollisimman yksityiskohtaisesti ’Palvelut’ –sivullamme ja suosittelemmekin tutustumaan näihin kuvauksiin huolellisesti. Voit tarvittaessa olla myös yhteydessä meihin lifeworks(at)lifeworks.fi ja me autamme sinua oikean palvelun valinnassa. Ostaneille asiakkaille lähetämme aina tarvekyselyn, joka auttaa meitä vielä ostotapahtumankin jälkeen varmistamaan, että saat juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden ja coachin.

2.2 Huomasin sivustolla virheen, mihin voin ilmoittaa siitä?

Kiitos tarkkaavaisuudestasi! Lähetäthän kaikki huomiot ja kommentit meille osoitteeseen lifeworks(at)lifeworks.fi.

2.3 Haluaisin antaa palautetta Lifeworksille, kuinka voin tehdä sen?

Otamme kaiken palautteen avosylein vastaan osoitteessa lifeworks(at)lifeworks.fi. Voit halutessasi jättää meille sähköpostilla soittopyynnön niin voimme olla sinuun yhteydessä tarkemman palautteen keräämiseksi.

3.Coaching

3.1 Miten coachausprosessi etenee?

3.2 Milloin voin odottaa kuulevani coachauksen ajankohdasta?

Ostettuasi palvelun, olemme yhteydessä sinuun viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Tarkennamme tilanteesi ja coachaustarpeesi ja ehdotamme sinulle sopivinta coachia ja coachausajankohtaa.

3.3 En ole aiemmin työskennellyt coachin kanssa – mitä voin odottaa?

Valitsit minkä palvelumme tahansa, voit luottaa siihen, että meiltä saat aina henkilökohtaista, juuri sinun tilanteeseesi sopivaa, coachausta ammattitaitoisilta coacheiltamme. Lähestymistapamme vaihtelevat sen mukaan, mitkä ovat sinun suurimmat haasteet urallasi. Yleisesti ottaen voit odottaa ajatuksia herättäviä kysymyksiä, erilaisia tehtäviä, konkreettisia työkaluja sekä suoraa palautetta. On hyvä muistaa myös, että mitä valmistautuneempana tulet coachaukseen, sitä enemmän saat sessiosta irti. Ole myös valmis tekemään erilaisia kotitehtäviä coachauksen jälkeen.

3.4 Miten voisin päästä Lifeworks coachiksi?

Onko sinulla kokemusta uravalmennuksen, rekrytoinnin ja/tai psykologian parissa? Lähetä CV:si ja lyhyt esittelyviesti meille osoitteeseen lifeworks(at)lifeworks.fi. Haemme kasvavaan joukkoomme lisää kykyjä.

4.Lifeworks-jäsenyys

4.1 Haluaisin verkostoitua samassa tilanteessa olevien henkilöiden kanssa – miten se onnistuu?

Kätevin tapa verkostoitua muiden kanssa liittymällä Lifeworks Insider -jäseneksi. Insiderin tilaajana tulet saamaan paikan meidän Facebook-yhteisöstä, jossa käydään ajankohtaista keskustelua uravalmennuksesta ja uramuutoksista sekä jaetaan henkilöhtaisia kokemuksia ja tarinoita uran varrelta. Yhteisöstä saat niin vertaistukea kuin mahdollisesti mentorointia ja tukea sinua jo hieman edempänä urallaan olevilta henkilöiltä. Lue lisää Lifeworks Insiderista täältä.

4.2 Miten Lifeworksin perusjäsenyys eroaa Lifeworks Insider-jäsenyydestä?

Lifeworks jäsenenä saat maksutta viikottaisen uutiskirjeemme, joka sisältää asiantuntijoiden vinkkejä itsesi ja urasi kehittämiseen sekä MPS Uratorin avoimet työpaikat ja linkit uusimpiin blogeihimme. Lifeworks Insider -kuukausijäsenenä saat kaiken tämän + asiantuntijoidemme vinkit piilotyöpaikkoihin ja pääsyn Insider Facebook-yhteisöön, jossa voit verkostoitua coachiemme ja muiden jäsenten kanssa.

4.3 Minulla on kiinnostava aihe blogiin – voinko ehdottaa sitä teille tai kirjoittaa blogin jaettavaksi?

Absolutely! Otamme mielellämme vastaan vinkkejä ja ehdotuksia uusiksi blogi-kirjoituksiksi. Tulemme jatkossa avaamaan blogin myös ulkopuolisille kirjoittajille. Voit lähettää vinkkisi meille sähköpostitse lifeworks(at)lifeworks.fi.

5.Palveluiden hinnat, toimitusehdot ja peruuttaminen

5.1 Minkä hintaisia palvelunne ovat?

Palveluiden hinnat näet Shopista.

5.2 Mitä maksutapoja hyväksytte?

Voit tällä hetkellä maksaa palvelumme luottokortilla. Maksaminen tapahtuu Stripe-maksupalvelun kautta.

5.3 Tarjoatteko osamaksuvaihtoehtoa?

Käyttämässämme kaupassa osamaksu ei ole tällä hetkellä mahdollista.

5.4 Miten voin peruuttaa ostamani digitaalisen palvelun? (mm. Lifeworks Insider)

Voit peruuttaa ostamasi digitaalisen palvelun (mm. Lifeworks Insider -jäsenyytesi) joko ’Omat tiedot’ sivun kautta tai kirjautumalla suoraan Lifeworks Shopiin:

1) Avaa linkki https://shop.lifeworks.fi/console/services

2) Kirjaudu sisään tunnuksillasi “Kirjaudu” -linkin kautta. Voit tarvittaessa palauttaa unohtuneen salasanan “Unohtuiko salasana?” -linkin kautta

3) Valitse kirjautumisen jälkeen avautuvasta Palvelut-listasta päätettävä palvelu klikkaamalla palvelun nimeä

4) Avautuvasta palvelukohtaisesta sivusta paina “Lopeta palvelu” painiketta

Jäsenyytesi päättyy kuluvan laskutuskauden päätyttyä. Mikäli kaipaat apua, voit olla yhteydessä meihin osoitteessa asiakaspalvelu(at)lifeworks.fi.

6.Rekisteröityminen ja käyttäjätiedot

6.1 Miten voin rekisteröityä Lifeworksin jäseneksi?

Voit rekisteröidä sähköpostiosoitteesi täällä saadaksesi uutiskirjeemme ja viimeisimmät avoimet työpaikat. Mikäli olet kiinnostunut Lifeworks Insider-kuukausijäsenyydestä, voit ostaa palvelun täällä.

6.2 Olen unohtanut salasanani – kuinka voin uusia sen?

Se onnistuu tästä linkistä.

6.3 Kuinka voin muuttaa sähköpostiosoitettani?

Lähetä meille viestiä osoitteeseen lifeworks(at)lifeworks.fi niin autamme sinua vaihtamaan sähköpostiosoitettasi.

6.4 En halua enää saada sähköposteja Lifeworksilta, kuinka perun sähköpostit?

Voit perua uutiskirjeet, niistä löytyvän linkin kautta.

7.Yksityisyys/tietosuoja

7.1 Luovuttaako Lifeworks käyttäjätietoja eteenpäin?

Lifeworks luovuttaa henkilötietoja:

  • Lifeworksin sähköisen liiketoiminnan sopimussuhteisille yhteistyökumppaneille palveluita koskevaan viestintään ja markkinointiin tai asiakkaan valitsemien palveluiden toteuttamiseksi
  • Lifeworksin seuraaville konserniyhtiöille: MPS Career Oy, MPS Executive Search Oy, MPS-yhtiöt Oy, MPS Prewise Oy
  • Lifeworksin tai sen edellä mainittujen konserniyhtiöiden asiakkaille, jotka ovat antaneet rekrytointi- tai suorahakutoimeksiannon kyseiselle yhtiölle
  • Lifeworks voi lisäksi siirtää tai luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa

Voit tutustua tietosuojaamme tarkemmin täällä.

7.2 Voivatko muut saada selville, että olen Lifeworks-palveluiden asiakas ja mahdollisesti etsimässä uutta työtä tai suuntaa uralleni?

Ainoastaan jos päätät liittyä Lifeworks Insider jäseneksi ja hakeudut Lifeworksin Facebook-yhteisöön, voivat tämän yhteisön jäsenet saada selville, että olet Lifeworksin asiakas. He eivät saa tietää tilanteestasi sen enempää kuin mitä itse päätät jakaa. Ryhmässä olevia kehoitetaan kunnioittamaan kaikkien yksityisyyttä ja yleisiä tietosuoja ohjeistuksia.

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta? Lähetä kysymyksesi meille sähköpostilla osoitteeseen lifeworks(at)lifeworks.fi