info-icon

Lupauksemme

Henkilökohtaista tukea ja sparrausta urallesi

info-icon

Sisältää

1-3 tapaamista livenä tai etänä

info-icon

Kenelle

Uuden uran ja työn etsijöille

info-icon

Kesto

Oman aikataulusi mukaan

info-icon

Hinta

99-499€

Uracoachaus-palvelumme

Jos koet olevasi urajumissa, suosittelemme kolmen tapaamisen Uralla eteenpäin –pakettia. Se on suosituin uracoachauksistamme. Työnhaun täsmätarpeisiin suosittelemme 1-2 tapaamisen sparrauksia.

Uralla eteenpäin, 499€

KOETKO OLEVASI JUMISSA URALLASI?  Uravalmentajan kanssa edistät kolmen tapaamisen aikana uraasi haluamaasi suuntaan ja rakennat itsellesi vahvan ammatti-identiteetin.

3
tapaamista

Tule löydetyksi, 349€

HALUATKO TULLA LÖYDETYKSI SUORAHAUISSA JA VALJASTAA LINKEDININ TEHOKKAAMMIN URASI TUEKSI? Tule löydetyksi -sparraus sopii sinulle, jos haluat oppia hyödyntämään LinkedIniä tehokkaasti oman asiantuntijuutesi ja erikoisosaamisesi esiintuomiseen ja lisätä mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaaviin paikkoihin.

2
tapaamista

Startti työnhakuun, 199€

KAIPAATKO REKRYTOIJAN SPARRAUSTA TAVOITTELEMASI TYÖN LÖYTÄMISEEN? Startti työnhakuun -sparraus sopii erityisesti sinulle, joka olet etsimässä uutta työtä ja kaipaat rekrytoinnin ammattilaisen yksilöllisiä vinkkejä työnhakusi eri vaiheisiin.

1
tapaaminen

LinkedIn- & CV-sparraus, 99€

HALUATKO SAADA TÄYDET TEHOT IRTI LinkedInistä? Saat yksilöllistä sparrausta ja neuvoja profiilisi päivittämiseen sekä LinkedInin monipuoliseen hyödyntämiseen uratavoitteidesi saavuttamiseksi. LinkedIn- & CV-sparraus sopii sinulle, jos haluat täsmäneuvoja LinkedIn-profiilisi tai CV:si kanssa.

1
tapaaminen