Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

info-icon

Lupauksemme

Henkilökohtaista tukea ja sparrausta urallesi

info-icon

Sisältää

1-3 tapaamista livenä tai etänä

info-icon

Kenelle

Uuden uran ja työn etsijöille

info-icon

Kesto

Oman aikataulusi mukaan

info-icon

Hinta

149-549€

Uravalmennus-palvelumme

Jos koet olevasi urajumissa, suosittelemme kolmen tapaamisen Uralla eteenpäin –pakettia. Se on suosituin uravalmennuksistamme. Työnhaun täsmätarpeisiin suosittelemme 1-2 tapaamisen sparrauksia.

Uralla eteenpäin, 549€

KOETKO OLEVASI JUMISSA URALLASI?  Uravalmentajan kanssa edistät kolmen tapaamisen aikana uraasi haluamaasi suuntaan ja rakennat itsellesi vahvan ammatti-identiteetin.

3
tapaamista

Tule löydetyksi, 349€

HALUATKO TULLA LÖYDETYKSI SUORAHAUISSA JA VALJASTAA LINKEDININ TEHOKKAAMMIN URASI TUEKSI? Tule löydetyksi -sparraus sopii sinulle, jos haluat oppia hyödyntämään LinkedIniä tehokkaasti oman asiantuntijuutesi ja erikoisosaamisesi esiintuomiseen ja lisätä mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaaviin paikkoihin.

Luontaisesti hyvä kuvituskuva.
2
tapaamista

Startti työnhakuun, 349€

KAIPAATKO REKRYTOIJAN SPARRAUSTA TAVOITTELEMASI TYÖN LÖYTÄMISEEN? Startti työnhakuun -sparraus sopii erityisesti sinulle, joka olet etsimässä uutta työtä ja kaipaat rekrytoinnin ammattilaisen yksilöllisiä vinkkejä työnhakusi eri vaiheisiin.

Startti työnhakuun -valmennus.
2
tapaamista

LinkedIn kuntoon, 149€

HALUATKO SAADA TÄYDET TEHOT IRTI LinkedInistä? Saat yksilöllistä sparrausta ja neuvoja profiilisi päivittämiseen sekä LinkedInin monipuoliseen hyödyntämiseen uratavoitteidesi saavuttamiseksi. LinkedIn kuntoon -sparraus sopii sinulle, jos haluat rekrytoinnin asiantuntijan täsmäneuvoja LinkedIn-profiilisi kanssa.

1
tapaaminen

CV kuntoon, 149€

HALUATKO TIETÄÄ MITÄ ASIOITA SINUN KANNATTAA KOROSTAA ANSIOLUETTELOSSASI? CV kuntoon -sparrauksessa saat yksilöllisiä neuvoja CV:si päivittämiseen uratavoitteidesi saavuttamiseksi. Tämä palvelu sopii sinulle, jos haluat tietää mihin rekrytoijat kiinnittävät huomiota CV:ssä ja kaipaat täsmäneuvoja CV:si päivittämiseen.

CV kuntoon -sparraus Lifeworks
1
tapaaminen

Työhakemus kuntoon, 149€

MITÄ TYÖHAKEMUKSEEN KANNATTAA KIRJOITTAA? Työhakemus kuntoon -sparrauksessa saat yksilöllisiä neuvoja työhakemuksen tekemiseen. Tämä palvelu sopii sinulle, jos haluat tietää mitä työhakemuksessa olisi hyvä kertoa ja miten tuot motivaatiosi ja osaamisesi mielenkiintoisella tavalla esiin.

1
tapaaminen