Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

LinkedIn-palvelut

Haluatko laittaa LinkedIn-profiilisi kuntoon? Tutustu LinkedIn-palveluihimme ja blogeihin!

Mikä on LinkedIn?

LinkedIn on maailman suurin työnhakuun ja ammatilliseen verkostoitumiseen keskittynyt sosiaalinen media. Suomessa LinkedIn-käyttäjiä on noin 1,5 miljoonaa ja sinne tulee Suomessa noin viisi käyttäjää lisää päivittäin. Maailmassa on yhteensä noin puoli miljardia LinkedIn-käyttäjää.

Miksi LinkedInissä kannattaa olla?

LinkedIn on nykyaikaisen rekrytoijan luottoapuri ja suurin osa rekrytoijista työskentelee päivittäin LinkedInissä. Omnicoren tilastojen* mukaan 95% rekrytoijista käyttää LinkedIniä säännöllisesti ja jopa 87% heistä hyödyntää sitä yhtenä osana rekrytointiprosessia. Lisäksi osa työpaikoista ei tule ollenkaan avoimeen hakuun ja tällöin työpaikka täytetään suorahaulla, jolloin hyvän profiilin avulla voit tulla löydetyksi suorahauissa.

Miksi LinkedIn-profiiliin kannattaa panostaa?

Hyvin tehdyllä profiililla kasvatat henkilöbrändiäsi ja verkostoasi, tulet huomioiduiksi suorahauissa ja voit löytää uusia uramahdollisuuksia. Lisäksi kokonaan täydennetty profiili saa 21x enemmän katselukertoja ja 36x enemmän viestejä, kuin keskeneräinen profiili*.

Onnistujan urapalvelu, 19€/kk

Onnistujan urapalvelu sisältää Loista LinkedInissä -kurssin, jonka avulla pääset hiomaan profiilisi kuntoon rekrytoijien vinkkien avulla ja opit jakamaan asiantuntijuuttasi LinkedInissä. Kokeile maksutta 2 viikkoa!

Tule löydetyksi, 349€

HALUATKO TULLA LÖYDETYKSI SUORAHAUISSA JA VALJASTAA LINKEDININ TEHOKKAAMMIN URASI TUEKSI? 

Tule löydetyksi -sparraus sopii sinulle, jos haluat oppia hyödyntämään LinkedIniä tehokkaasti oman asiantuntijuutesi ja erikoisosaamisesi esiintuomiseen ja lisätä mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi kiinnostustasi ja osaamistasi vastaaviin paikkoihin.

LinkedIn kuntoon, 149€

HALUATKO SAADA TÄYDET TEHOT IRTI LINKEDINISTÄ?

Saat yksilöllistä sparrausta ja neuvoja profiilisi päivittämiseen sekä LinkedInin monipuoliseen hyödyntämiseen uratavoitteidesi saavuttamiseksi. LinkedIn kuntoon -sparraus sopii sinulle, jos haluat rekrytoinnin asiantuntijan täsmäneuvoja LinkedIn-profiilisi kanssa.