Lifeworks Insider & Piilotyöpaikat

OPI TUNNISTAMAAN PIILOSSA OLEVIA MAHDOLLISUUKSIA ja selaa asiantuntijoidemme laatimat, tuoreet piilotyöpaikkavinkit.

Lue lisää

Startti työnhakuun -coachaus

KAIPAATKO STEP-BY-STEP COACHAUSTA tavoittelemasi työn löytämiseen? Rekrytoinnin ja urasuunnittelun ammattilaisten kanssa voit kirkastaa uratavoitteesi, kehittää työnhakuvalmiuksiasi ja tunnistaa juuri sinulle sopivia uramahdollisuuksia.

Lue lisää

Uralla eteenpäin -coachauspaketti

KOETKO OLEVASI JUMISSA URALLASI? Uravalmentajiemme coachaamana edistät uraasi juuri sinun haluamaasi suuntaan ja rakennat vahvan ammatti-identiteetin itsellesi.

Lue lisää

LinkedIn- & CV-sparraus

HALUATKO SAADA TÄYDET TEHOT IRTI LinkedInistä?  Saat kaipaamaasi yksilöllistä sparrausta ja neuvoja profiilisi päivittämiseen sekä LinkedInin monipuoliseen hyödyntämiseen uratavoitteidesi saavuttamiseksi.

Lue lisää

Executive Career Coaching

ETSITKÖ UUSIA URAMAHDOLLLISUUKSIA tai kaipaatko ulkopuolista sparrausta oman urasi suhteen? Me tunnemme modernin johtajuuden haasteet ja autamme sinua peilaamaan aiempaa kokemustasi sekä omia kykyjäsi, kun etsit uusia mahdollisuuksia tai haluat kehittyä johtajana.

 

Lue lisää

MyCareer – digitaalinen uracoach

POHDITKO, MIKÄ SINUSTA VOISI TULLA ISONA? MyCareer on digitaalinen uracoachisi, jonka avulla vahvistat itsetuntemustasi, voit pohtia nykyistä työtilannettasi sekä suunnitella ja kehittää uraasi.

Lue lisää

Lifeworks-koulutukset

INSPIROIDUTKO KOULUTUKSISSA? Työnhaun eri vaiheisiin ja stressinhallintaan keskittyvissä ryhmävalmennuksissamme opit uusia taitoja ja työkaluja oman urakehityksesi tueksi kokeneiden uravalmentajiemme fasilitoimana.

Lue lisää

Lahjakortti – Paras lahja urapolun jokaiseen vaiheeseen

HALUAISITKO ANTAA LÄHEISELLESI MERKITYKSELLISEN LAHJAN TÄRKEÄNÄ PÄIVÄNÄ? Miten olisi Lifeworks-lahjakortti, jolla läheisesi saa uutta inspiraatiota ja puhtia omalle urapolulleen?

Lue lisää

Vastavalmistuneen starttipaketti työnhakuun

HALUATKO AMMATTILAISEN SPARRAUSTA TYÖNHAKUUN JA TIETOA PIILOTYÖPAIKOISTA? Saat coacheiltamme yksilöllisiä vinkkejä, sparrausta CV:n, työhakemuksen tai LinkedIn -profiilin päivittämiseen ja pääset tutustumaan piilotyöpaikkavinkkeihin sekä työnhaunoppaaseen.

Lue lisää

Uusi arki ja tavoitteet -coachaus

KAIPAATKO SELKEYTTÄ URATAVOITTEISIISI UUDENLAISEN ARJEN KESKELLÄ?  Yhdessä uracoachin kanssa voit valmistautua töihin paluuseen esimerkiksi perhe- tai opintovapaan jälkeen.

Lue lisää

Johtaja – aktivoi tulevaisuutesi

KAIPAATKO UUTTA POTKUA JA KONKRETIAA uramuutostesi tueksi? Onko henkilökohtainen brändisi johtajana ajan tasalla nykyisessä tehtävässäsi tai tulevaisuuden mahdollisuuksia ajatellen?

 

Lue lisää

Tule löydetyksi – LinkedIn ja Suorahaku

HALUATKO VALJASTAA LINKEDININ tehokkaammin omien uratavoitteidesi eteen ja asiantuntijuutesi vahvistajaksi?

Lue lisää

Suunta uralle – löydä ihannetyösi

JANOATKO UUSIA TUULIA URALLESI? Lifeworksin kokeneet uracoachit sparraavat sinua sanoittamaan ja saavuttamaan uratavoitteesi hyödyntäen monipuolisia, erittäin tehokkaiksi todettuja urasuunnittelun työkaluja.

Lue lisää