Lifeworks Insider & Piilotyöpaikat

OPI TUNNISTAMAAN PIILOSSA OLEVIA MAHDOLLISUUKSIA ja selaa asiantuntijoidemme laatimat, tuoreet piilotyöpaikkavinkit.

Lue lisää

Lahjakortti – Paras lahja urapolun jokaiseen vaiheeseen

HALUAISITKO ANTAA LÄHEISELLESI MERKITYKSELLISEN LAHJAN TÄRKEÄNÄ PÄIVÄNÄ? Miten olisi Lifeworks-lahjakortti, jolla läheisesi saa uutta inspiraatiota ja puhtia omalle urapolulleen?

Lue lisää

Uralla eteenpäin, 3 tapaamista

KOETKO OLEVASI JUMISSA URALLASI? Uracoachin kanssa edistät uraasi haluamaasi suuntaan ja rakennat itsellesi vahvan ammatti-identiteetin.

Lue lisää

Tule löydetyksi, 2 tapaamista

HALUATKO TULLA LÖYDETYKSI SUORAHAUISSA JA VALJASTAA LINKEDININ tehokkaammin urasi tueksi?

Lue lisää

Startti työnhakuun, 1 tapaaminen

KAIPAATKO REKRYTOIJAN SPARRAUSTA tavoittelemasi työn löytämiseen? Saat tapaamisen aikana esimerkiksi sparrausta työnhakudokumentteihisi sekä konkreettisia vinkkejä avoimien ja piilotyöpaikkojen löytämiseen.

Lue lisää

LinkedIn- & CV-sparraus, 1 tapaaminen

HALUATKO SAADA TÄYDET TEHOT IRTI LinkedInistä? Saat yksilöllistä sparrausta ja neuvoja profiilisi päivittämiseen sekä LinkedInin monipuoliseen hyödyntämiseen uratavoitteidesi saavuttamiseksi.

Lue lisää

Executive Career Coaching, 2-3 tapaamista

ETSITKÖ UUSIA URAMAHDOLLLISUUKSIA tai kaipaatko ulkopuolista sparrausta oman urasi suhteen? Me tunnemme modernin johtajuuden haasteet ja autamme sinua peilaamaan aiempaa kokemustasi sekä omia kykyjäsi, kun etsit uusia mahdollisuuksia tai haluat kehittyä johtajana.

 

Lue lisää

Johtaja – aktivoi tulevaisuutesi, 1 tapaaminen

KAIPAATKO UUTTA POTKUA JA KONKRETIAA uramuutostesi tueksi? Onko henkilökohtainen brändisi johtajana ajan tasalla nykyisessä tehtävässäsi tai tulevaisuuden mahdollisuuksia ajatellen?

 

Lue lisää

Lifeworks-koulutukset

INSPIROIDUTKO KOULUTUKSISSA? Työnhaun eri vaiheisiin ja stressinhallintaan keskittyvissä ryhmävalmennuksissamme opit uusia taitoja ja työkaluja oman urakehityksesi tueksi kokeneiden uravalmentajiemme fasilitoimana.

Lue lisää

Vastavalmistuneen starttipaketti työnhakuun

HALUATKO AMMATTILAISEN SPARRAUSTA TYÖNHAKUUN JA TIETOA PIILOTYÖPAIKOISTA? Saat coacheiltamme yksilöllisiä vinkkejä, sparrausta CV:n, työhakemuksen tai LinkedIn -profiilin päivittämiseen ja pääset tutustumaan piilotyöpaikkavinkkeihin sekä työnhaunoppaaseen.

Lue lisää