Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tietoturvapäällikkö

DigiHelsinki Oy

Suomi, Uusimaa


DigiHelsinki Oy on vuonna 2023 toimintansa aloittanut Helsingin kaupungin strateginen kumppani, joka myy, tuottaa ja kehittää digitaalisia peruspalveluja keskitetysti. Yhtiön palveluksessa on noin 150 henkilöä ja liikevaihto on noin 55 milj. euroa. DigiHelsinki tarjoaa kriittisiä ICT-palveluita Helsingin kaupungin toimialoille, toimialojen yksiköille ja muille kaupungin toimijoille. Näihin palveluihin sisältyvät muun muassa tukipalvelut, tietoliikenne- ja kyberturvapalvelut, pilvipalvelut-, konesali- ja kapasiteettipalvelut, elinkaaripalvelut ja asiakastarpeiden hallinta.

Haluatko olla mukana varmistamassa helsinkiläisten sujuvaa arkea digitaalisten palveluiden parissa? Etsimme uuteen tehtävään Tietoturvapäällikköä

Tietoturvapäällikkönä vastaat DigiHelsingin tietoturvan hallintamallin ja tietoturvapolitiikan kehittämisestä, toteutuksesta ja ylläpidosta. Päätehtäviisi kuuluu jatkuvan uhkien arvioinnin ja riskienhallinnan varmistaminen sekä tietoturvakäytäntöjen ja -standardien valvonta. Olet päävastuussa yrityksemme ICT-infran tietoturvan suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi osallistut erilaisiin ulkoisiin ja sisäisiin projektiryhmiin.

Haluamme vahvistaa joukkojamme henkilöllä, jolla on syvä ymmärrys ja kokemus tietoturvasta, erityisesti kriittisen infrastruktuurin kontekstissa. Olet jo ehtinyt kerryttää vankkaa kokemusta työtehtävistä tietoturvan parissa ja haluat kehittää omaa osaamistasi edelleen.  Olemme kiinnostuneita jo johtavassa asemassa työskentelevistä kuin urallaan seuraavaa askelta etsivistä kokeneista tietoturvaosaajista.

Sinulla on syvällistä ymmärrystä tietoturvakäytännöistä ja -standardeista sekä kykyä analysoida ja arvioida tietoturvaan liittyviä riskejä ja haavoittuvuuksia. Kommunikoit sujuvasti niin DigiHelsingin johdon kuin muiden sidosryhmien kanssa, raportoit selkeästi tietoturvaan liittyvistä riskeistä ja suosittelet tarvittavia toimenpiteitä liiketoiminnan suojaamiseksi. Toivomme sinulta myös kykyä kehittää ja toteuttaa tehokkaita tietoturvatoimenpiteitä, jotka varmistavat infrastruktuurimme luotettavuuden ja suojaavat sitä ulkoisilta uhilta.

Etsimme henkilöä, jolla on:

  • Vahvaa kokemusta tietoturva-alalta tai vastaavista teknisistä rooleista, kuten järjestelmä- tai verkkoylläpitäjänä toimimisesta. Olet työskennellyt laajasti eri tietoturvakonteksteissa ja sinulla on näyttöä menestyksekkäästä tietoturvajärjestelmien ja -projektien hallinnasta ja toteuttamisesta.
  • Syvällinen ymmärrys tietoturvakäytännöistä, -standardeista ja nykyisestä lainsäädännöstä.
  • Kykyä analysoida ja arvioida tietoturvaan liittyviä riskejä ja haavoittuvuuksia.
  • Kokemusta tietoturvajärjestelmien hallinnasta ja seurannasta. Olet työskennellyt erilaisten tietoturvajärjestelmien parissa ja osaat arvioida niiden tehokkuutta ja tarpeellisuutta organisaatiossamme.
  • Arvostamme osaamista yhdestä tai useammasta tietoturvakokonaisuudesta: hallinnollinen tietoturva, tietoturvallisuuden hallintajärjestelmät, riskinhallinta, käyttäjien ja johdon kouluttaminen, tietoturvallisuuden johtaminen ja tietosuoja.

Lisäksi sinulla on:

  • Soveltuva AMK-/korkeakoulututkinto esim. tietotekniikan tai tietoturvan parista. Arvostamme lisäksi liiketalouden tai johtamisen koulutusta, joka täydentää teknistä osaamista ja auttaa kommunikoimaan teknisten tiimien ja liiketoiminnan johdon välillä.
  • Arvostamme alan sertifikaatteja, kuten CISSP, CISM, CEH.
  • Erinomaiset kommunikaatiotaidot ja kyky välittää teknistä tietoa selkeästi. Pystyt viestimään monimutkaisista tietoturvakysymyksistä niin tekniselle kuin ei-tekniselle yleisölle.
  • Halua kehittää: Olet kyvykäs kehittämään ja implementoimaan tehokkaita tietoturvaprosesseja ja -ratkaisuja organisaatiossa.
  • Halua kehittyä: arvostamme sitoutumista oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja tietoturva-alan kehityksen seuraamiseen.
  • Loistava organisointikyky, itseohjautuva työskentelyote ja kyky hallita useita projekteja samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa DigiHelsingin tietoturvapolitiikkaan ja -strategiaan. Pääset kehittämään osaamistasi dynaamisessa työympäristössä ja ottamaan vastuuta. Tehtävässäsi työskentelet tiiviisti johdon kanssa ja vaikutat suoraan kaupunkitasoisen tietoturvan kehittämiseen.

DigiHelsingin työntekijänä saat paljon erilaisia henkilöstöetuja: Käytössämme on Epassin kulttuuri- ja liikuntaetu, työmatkaetu sekä lounasetu. Käytössämme on kattava työterveyshuolto ja lisäksi tiimit saavat vuosittain käytettäväkseen tiimikohtaisen työhyvinvointirahan. Palkitsemme henkilöstöämme kulloinkin voimassa olevan palkitsemismallin mukaisesti ja palkitsemme myös työn ohessa tehdyistä, alaan liittyvien tutkintojen suorittamisesta. Vuosittain kokoonnumme viettämään virkistyspäivää koko yhtiön voimin ja pitkin vuotta tapaamme myös pienempien tapahtumien yhteydessä. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa. Työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Työehtosopimuksemme on KVTES. Palkka määräytyy tehtävässä menestymisen edellyttämän kokemuksen mukaan ja sijoittuu välille 5300–6300 € /kk.

DigiHelsinki Oy:ssä luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään huumausainetesti sekä hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jenni Vähä-Heikkilä, puh. 020 746 9402, 24.4. klo 9–10.

Jos tehtävämme herätti kiinnostuksesi ja näet itsesi tässä keskeisessä roolissa, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 5.5.2024 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi tämän mahdollisuuden tiimoilta.


Sijainti: Konepajankuja 5 C, Helsinki