Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tietoturva-asiantuntija

Gasgrid Finland Oy

Suomi, Uusimaa


Tässä tehtävässä sinulle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä aitiopaikalle seuraamaan Suomessa ja maailmalla tapahtuvaa energiamurrosta sekä edistämään tulevaisuuden turvallista hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää osana ammattiylpeää, innostunutta ja tavoitteellista työyhteisöä.

Tietoturva-asiantuntijana pääset vaikuttamaan niin fyysisen turvallisuuden kuin kyber- ja informaatioturvallisuudenkin operatiiviseen toteuttamiseen ja kehittämiseen modernissa ja kasvavassa toimintaympäristössä.

Fyysisen turvallisuuden osalta toimit operatiivisen pääkäyttäjän roolissa tietojärjestelmien käyttöönottoon, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvissä teknisissä ja operatiivisissa tehtävissä mm. kameravalvontaan, kulunvalvontaan, lukitukseen ja aluevalvontajärjestelmiin liittyen. Vastaat oman vastuualueen osalta turvajärjestelmien päivittäisestä toiminnasta, elinkaarenhallinnasta ja käyttäjätuesta yhteistyössä palvelutoimittajien, Gasgridin turvallisuus, ICT- ja tietoturvatiimien sekä muiden yksiköiden tietojärjestelmien pääkäyttäjien kanssa.

Kyber- ja informaatioturvallisuuden saralla vastaat Gasgridin tietoturvapoikkeamien ja haavoittuvuuksien hallinnasta sekä tietoturvatestausten, -tarkastusten, auditointien ja havaintojen koordinoinnista ja hallinnasta tiiviissä yhteistyössä palveluntoimittajien kanssa. Tuot lisäarvoa myös kehittämällä olemassa olevia tietoturvaprosesseja tiekartan mukaisesti.

Näiden lisäksi pääset mukaan:

  • toimimaan turvallisuuspäällikön apuna yritysturvallisuuden ja fyysisen turvallisuuden tiekarttojen suunnittelun ja käytäntöönpanon tehtävissä.
  • toteuttamaan palveluntoimittajien turvallisuusselvityksiä ja salassapitosopimuksia.
  • kehittämään henkilökunnan ja kumppaneiden korkeatasoista tietoturvatietoisuutta ja fyysistä turvallisuuskulttuuria järjestämällä harjoituksia, koulutuksia ja perehdytyksiä.

Raportoit tehtävässäsi suoraan Turvallisuus ja ICT -johtajalle. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa Gasgridin eri toimipisteissä.

Meistä olisi huippua, jos sinulla olisi:

  • useamman vuoden työkokemus fyysisen tai tietoturvallisuuden alalta
  • alan yleisten tietoturvastandardien ja viitekehysten mm. ISO27001, NIST, CIS tuntemusta
  • kykyä koordinoida palvelutoimittajien verkostoa ja tehdä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • kehittymis- ja oppimiskykyä ottaa haltuun uusia teknologioita ja järjestelmiä
  • itsenäistä ja kehittämisorientoitunutta asennetta, mutta myös rutiinit ja prosessien mukainen työskentely sujuvat sinulta
  • hyvät priorisointi, analysointi- ja ongelmanratkaisutaidot
  • soveltuva ICT- tai turvallisuusalan koulutus, esim. kyberturvallisuus tai turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Gasgridilla ruokimme toistemme innostusta ja annamme jokaisen loistaa. Katseemme on tulevaisuudessa ja näytämme sinne suuntaa – kannamme ylpeinä vastuumme tästä päivästä ja huomisesta. Teemme työmme luotettavasti ammattitaidolla, pidämme huolta toisistamme ja palvelemme asiakkaiden ja yhteiskunnan etua.

Tarjoamme sinulle:

  • Johtamisjärjestelmän lähtökohtana aidon ja vahvan johdon tuen työlle.
  • Mahdollisuudet aktiiviseen kehitystyöhön, itsesi kehittämiseen ja ammatilliseen kasvuun.
  • Mukavan, huippuammattilaisista koostuvan työyhteisön edelläkävijäorganisaatiossa.
  • Turvallisen, modernin ja luotettavan työympäristön.
  • Vastuullisen, mielekkään ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn. Mittaamme henkilöstömme tyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä ja viime henkilöstökyselyn tulokset olivat erinomaisia (4,17/5 ja eNPS 68). Vahvuuksiksi koettiin yhteiskunnallisesti merkittävä työ mukavassa työporukassa, esihenkilötyö ja johtaminen sekä turvallisuus ja vastuullisuus kaikessa tekemisessä.
  • Kilpailukykyisen palkitsemisen ja edut.
  • Liukuvan työajan sekä osittaisen etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko?

Meillä Gasgridilla sinulla on mahdollisuus olla mukana tekemässä energiavallankumousta. Jos haluat olla mukana muovaamassa tulevaisuuden vetyratkaisuja, liity vetyvoimaiseen joukkoomme! Hae viimeistään 5.5.2024 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Marko Lonka ma 22.4.2024 klo 13–14 ja ti 30.4.2024 klo 13–14, puh. 040 190 3991 ja MPS:n konsultti Heidi Rouquier 22.4. lähtien, puh. 020 746 9443.

Työtehtävässä on kyse turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitetusta tehtävästä, minkä vuoksi hyväksytty turvallisuusselvitystä koskeva todistus/lausunto on yksi tehtävän täyttämisen edellytyksistä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sijainti: Keilaranta 19 D, 02150 Espoo