Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Tuotepalvelujohtaja

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Suomi, Pirkanmaa


Turvassa on tarjolla ainutlaatuinen uramahdollisuus kokeneelle, analyyttiselle ja yhteistyöstä syttyvälle tuotepalvelujohtajalle. Tuotepalvelujohtajana vastaat yksikkösi kanssa Turvan vakuutustuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden kannattavuudesta ja kehityksestä sekä ryhmävakuuttamisemme kokonaisuudesta.

Mistä vastaat

Työssäsi analysoit ja varmistat, että vakuutustuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja kannattavia. Huolehdit hinnoittelusta ja varmistat tuotteidemme sekä palveluidemme kannattavuuden ja asiakasarvon. Johdat 10 hengen asiantuntijatiimiä ja olet osa Turvan laajennettua johtoryhmää. Lisäksi toimit vakuutukset ja korvaukset -liiketoiminta-alueen johtoryhmän jäsenenä. Työssäsi pääset myös luomaan uutta, sillä johdat kaikkien Turvan vakuutustuotteiden kehitystä aina ideointivaiheesta tuotteen tai palvelun lanseeraukseen asti. Seuraat ja analysoit aktiivisesti markkinoita ja teet suosituksia tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseksi. Teet aktiivista yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle

Tässä roolissa pääset johtamaan osaavien asiantuntijoiden tiimiä ja vaikuttamaan merkittävästi tuotteidemme kehitykseen sekä Turvan tulevaisuuden menestykseen. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä ryhmävakuuttamisen aitiopaikalla ja palvella yli miljoonaa suomalaista. Meillä on tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat sekä parhaaksi koettu työpaikka. Yrityskulttuurimme on mutkaton ja vastuullinen ja panostamme aidosti oppimiseen ja yhdessä onnistumiseen. Turvassa tehdäänkin töitä vastuullisesti ja vakuuttavasti, muttei vakavissaan. Lue lisää meistä työnantajana.

Sinulta toivomme

Toivomme, että olet vakuutusalan konkari eli sinulla on laajaa kokemusta alalta, erityisesti vakuutustuotteiden kehityksestä, hinnoittelusta ja hallinnasta. Ryhmävakuuttamisen osaaminen on sinulle eduksi. Tunnet vakuutustoimialan ja ymmärrät kilpailutilanteen asettamat vaatimukset. Olet onnistunut esihenkilötyössä ja voit osoittaa sen konkreettisesti. Tehtävässä itsenäinen päätöksenteko ja strateginen ajattelu sekä erinomaiset vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaidot ovat avain onnistumiseen. Toivomme myös, että olisit innovatiivinen ja näet sekä pystyt luomaan uusia ratkaisuja myös haastavissa tilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi vakuutustieteen, oikeustieteen tai liiketalouden alalta. Toivomme sinun jakavan arvomme: vastuullinen, mutkaton ja Hymyile, olet Turvassa – sillä ne eivät ole pelkkää sanahelinää, vaan näkyvät ja kuuluvat arjessamme.

Jäikö jokin mietityttämään?

Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat 18.4. klo 12–17 ja 22.4. klo 12–15 ja 29.4. klo 13–16 Turvan Jussi Ilveskoski, puh. 040 558 8611 sekä myös muina aikoina MPS-konsultit Harri Viitanen puh. 040 719 9411 ja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Tule mukaan Suomen parhaiten palvelevaan joukkoon!

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta viimeistään 1.5.2024 mennessä.

Tehtäväsi sijainti on Turvan pääkonttorissa Tampereella, mutta meillä voi osaksi työskennellä myös etänä tai toisesta toimipisteestä käsin. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.


Sijainti: Järvensivuntie 3, Tampere