Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Turvallisuuspäällikkö

Reila Palvelut Oy

Suomi, Pirkanmaa


Etsimme nyt S-ryhmään kuuluvalle turvallisuuspalveluyhtiö Reila Palvelut Oy:lle asiantuntijaa toimimaan Pirkanmaan Osuuskaupan turvallisuuspäällikön tehtävässä. Tässä tehtävässä työskentelet suoraan Pirkanmaan Osuuskaupan (POK) organisaatiossa ja toimipisteesi sijaitsee POK:n toimistolla Tampereen Koivistonkylässä. Tehtäväkenttäsi ydin on osuuskaupan yritysturvallisuuden johtamisessa ja kehittämisessä niin strategisella kuin operatiivisella tasolla. Työsi tavoitteena onkin turvata niin toiminnan häiriöttömyys ja jatkuvuus kuin myös henkilöstö, asiakkaat ja omaisuus.

Hyödyntäen S-ryhmän keskitettyjä yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan malleja, huolehdit osuuskaupan turvallisuuden toimenpiteiden suunnittelusta, ohjauksesta ja johtamisesta. Teet aktiivista yhteistyötä mm. POK:n liiketoimintajohdon ja asiantuntijoiden sekä myymälöiden, ravintoloiden ja liikennemyymälöiden vastuuhenkilöiden kanssa. Toimit yritysturvallisuuden yhteyshenkilönä erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme, kuten viranomaisten tai vakuutusyhtiön osalta. Huolehdit poikkeustilanneprotokollamme ja kriisivalmiutemme ylläpidosta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Osallistut Reilan tuottamien turvallisuus- ja vartiointipalvelujen ohjaukseen ja kehittämiseen, henkilöstön kouluttamiseen sekä riskien ja vaarojen arviointiin.

Mitä tarjoamme sinulle

Reila tunnetaan innostuneista, osaavista ja omistautuneista työntekijöistään. Eikä ihme – ovathan he mukana näyttämässä suuntaa tulevaisuuden palveluille! Työnantajana tarjoamme pitkäaikaisen, turvallisen ja vastuullisen työpaikan sekä alan parhaat henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. Reilassa pääset kehittymään ja näyttämään kyntesi. Rakennamme innolla työntekijöidemme kanssa uusia uratarinoita, mutta meiltä löytyy polkuja myös kokeneemmille konkareille. Reila tarjoaa kiinnostavien työtehtävien ja kilpailukykyisen palkan lisäksi Suomen monipuolisimmat henkilöstö- ja partneriedut – näin voimme reilusti ja ylpeinä sanoa. Reila onkin osa S-ryhmää - kun tulet meille töihin, saat valtavan verkoston, yli 40 000 työkaveria ja kattavat uramahdollisuudet S-ryhmässä.

Tässä tehtävässä saat lisäksi työkavereiksesi Pirkanmaan Osuuskaupan henkilöstön POK:n modernilla konttorilla Tampereen Koivistonkylässä. Lisäksi pääset osaksi S-ryhmän laajaa riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden ammattilaisten verkostoa.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta yritysturvallisuuden tehtävistä sekä niiden käytännönläheisestä, johdonmukaisesta ja tarvittaessa myös jämäkästä johtamisesta. Kokemus kaupan alalla toimimisesta on sinulle etu. Olet aktiivinen tiimipelaaja ja sinulla on organisoitunut, käytännönläheinen ja hyvää yhteistyötä arvostava ote työhön. Omaat valmiuden reagoida nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin ja pystyt asioiden tehokkaaseen toimeenpanoon.  Kollegana ja yhteistyökumppanina olet vastuuntuntoinen sekä luotettava. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, joiden avulla pystyt kommunikoimaan selkeästi myös haastavissa tilanteissa.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat 23.4. klo 16–18 sekä 29.4. klo 8–11 Reilan liiketoimintajohtaja Mikko Koskinen, puh. 010 768 2421 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta viimeistään 2.5.2024 mennessä.


Sijainti: Lempääläntie 21, Tampere