Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Johtava ICT-asiantuntija

DigiHelsinki Oy

Suomi, Uusimaa


Haluatko olla mukana varmistamassa helsinkiläisten sujuvaa arkea digitaalisten palveluiden parissa? Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä organisaatiomme sisällä uuteen tehtävään etsimme Johtavaa ICT-asiantuntijaa

Tehtävässäsi toimit merkittävässä roolissa DigiHelsingin pilvipalveluiden palvelutuotannossa ja tuet vahvalla asiantuntemuksellasi muuta organisaatiotamme ja asiakkaitamme. Vastaat asiakkaana toimivan Helsingin kaupungin pilvipalveluiden, kuten Microsoft 365/Entra ID -ja pilvikonesalipalveluiden, kuten Azure- ja AWS-kehittämisestä. Lisäksi vastuualueellesi kuuluu paikallisen Active Directory -palvelun kehittäminen. Olet aktiivinen linkki eri sidosryhmiemme välillä: vastaat tehtäväalueesi ulkoistettujen kumppanien toimittajahallinnasta, sopimuksista ja kilpailutuksista. Lisäksi käyt keskustelua asiakkaidemme kanssa heidän tarpeistaan ICT-infran kehittämiseksi.

Olet jo kerryttänyt vankan osaamisen ICT-palvelunhallinnasta ja asiakkaitten liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Nautit osaamisesi jakamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta asiakaslähtöisellä asenteella. Haluat kehittää palveluita kustannustehokkaasti ja tuottavasti, ja aktiivisen asiakkaiden kanssa käytävän dialogin avulla seuraat tarkasti asiakastarpeita. Sinulla on näyttöjä prosessien jatkuvasta tehostamisesta, joka huomioi myös tehokkaan talouden seurannan. Osoitat näkemykselläsi mihin suuntaan pilvipalveluita yhdessä Suomen suurimmassa ympäristössä kehitetään ja toteutat kehitystyötä yhteistyössä muiden DigiHelsinkiläisten, asiakkaiden ja toimittajien kanssa. 

Etsimme henkilöä, jolla on:

  • Vahva tekninen osaaminen Microsoft 365-, Azure/AWS- ja AD-palveluista ja kyvykkyys kehittää näitä palveluita yhdessä tiimin kanssa.
  • Syvällinen ITIL-viitekehyksen tuntemus ja kokemusta sen soveltamisesta IT-palvelunhallinnassa, sekä kyky analysoida ja kehittää IT-palveluprosesseja ITIL:n parhaiden käytäntöjen mukaisesti.
  • Kokemusta toimittajayhteistyöstä sekä kykyä neuvotella ja ylläpitää suhteita palveluntarjoajiin sekä hallita toimittajasopimuksia ja -suhteita. Roolissasi varmistat, että toimittajat täyttävät sovitut palvelutasot ja laatuvaatimukset.
  • Vahvaa osaamista julkisten hankintojen alueella, mukaan lukien hankintalainsäädännön tuntemusta ja kokemusta kilpailutusprosesseista.

Lisäksi sinulla on:

  • Erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot ja kykyä toimia tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
  • Kykyä toimia tehokkaasti paineen alla ja viedä tehtäviä omatoimisesti maaliin haastavissa tilanteissa.
  • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto tekniseltä alalta tai ammatillinen tutkinto yli viiden vuoden työkokemuksella vaativassa asiantuntijaroolissa.

Tarjoamme sinulle huipputason asiantuntijatyön, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa DigiHelsingin ICT-infran kehittymiseen. Pääset kehittämään osaamistasi dynaamisessa työympäristössä ja ottamaan vastuuta.

DigiHelsingin työntekijänä saat paljon erilaisia henkilöstöetuja: Käytössämme on Epassin kulttuuri- ja liikuntaetu, työmatkaetu sekä lounasetu. Käytössämme on kattava työterveyshuolto ja lisäksi tiimit saavat vuosittain käytettäväkseen tiimikohtaisen työhyvinvointirahan. Palkitsemme henkilöstöämme kulloinkin voimassa olevan palkitsemismallin mukaisesti ja palkitsemme myös työn ohessa tehdyistä, alaan liittyvien tutkintojen suorittamisesta. Vuosittain kokoonnumme viettämään virkistyspäivää koko yhtiön voimin ja pitkin vuotta tapaamme myös pienempien tapahtumien yhteydessä. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa. Työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Työehtosopimuksemme on KVTES. Palkka määräytyy tehtävässä menestymisen edellyttämän kokemuksen mukaan ja sijoittuu välille 4700–5600 €/kk.

DigiHelsinki Oy:ssä luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään hänen suostumuksellaan huumausainetesti ja perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa DigiHelsinki Oy:n Johtava ICT-asiantuntija Markus Hirvikoski 7.5. klo 9-10 ja 8.5. klo 14-15, puh 044 379 0873 sekä MPS-konsultti Jenni Vähä-Heikkilä 3.5. klo 10-11, puh. 020 746 9402.

Jos tehtävämme herätti kiinnostuksesi ja näet itsesi tässä keskeisessä roolissa, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 12.5.2024 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi tämän mahdollisuuden tiimoilta.


Sijainti: Konepajankuja 5 C, Helsinki