Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Aluepäällikkö, Länsi-Suomi

NORD Gear Oy

Suomi, Pirkanmaa


Etsimme nyt teknisen myynnin aluepäällikköä Länsi-Suomen alueelle vastaamaan vakavaraisen NORD Gear Oy:n nykyisten ja uusien asiakkaiden palvelemisesta. Työskentelet NORDin maailmanlaajuisesti yli sadalla eri toimialalla käytössä olevien laadukkaiden teollisuuden vaihdemoottorien, sähkömoottorien sekä taajuusmuuttajien parissa. NORDin innovatiivisia tuotteita hyödyntävät esimerkiksi sisälogistiikan, elintarvike- ja juomateollisuuden, näyttämö- ja teatterialan sekä raskaan teollisuuden yritykset. Tutustu tuotteisiimme ja ratkaisuihimme osoitteessa https://www.nord.com/fi/home-fi.jsp

Vastaat pääkaupunkiseudulta Pohjanmaalle ulottuvalla Länsi-Suomen alueella myyntityöstä, kehität nykyisiä asiakassuhteitamme ja samalla hankit aktiivisesti uusia asiakkaita. Hoidat tehtävää itsenäisellä otteella ja tukenasi toimii NORDin asiantunteva tiimi niin Pirkkalan toimistollamme kuin myös Saksassa toimivalla tehtaallamme.

Työ on liikkuvaa myyntityötä ja voit toimia osin myös kotikonttorilta käsin. Asiakkuuksien osalta pääfokuksesi on Pirkanmaan, Satakunnan, Pohjanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Pirkkalassa toimiva Suomen myyntiyhtiömme työllistää kahdeksan teknisen myynnin ja asiakaspalvelun osaajaa. Kuulumme vuonna 1965 perustettuun NORD-konserniin, joka saksalaisena perheyrityksenä on yksi maailman johtavista käyttötekniikan kokonaistoimittajista työllistäen globaalisti yli 5000 henkilöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vakaan työn eri toimialoja edustavien asiakkaiden parissa. Saat tehtävään, tuotteisiimme sekä asiakkaisiimme kattavan perehdytyksen, joka sisältää mm. tuotekoulutusta tehtaallamme Saksassa. Saat meiltä kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat työsuhde-edut sekä joustavan työympäristön, jossa työtehtäviä on mahdollisuus hoitaa osin etätyönä. Menestyksesi tukena on niin Pirkkalan moderneissa toimitiloissa työskentelevä ammattitaitoinen tiimimme kuin maailmanlaajuinen NORD-konsernin osaaminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä ymmärrystä sekä valmiutta ja kiinnostusta liikkuvaan asiakastyöhön. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi insinööri/DI, ja vahvana etuna pidämme kokemusta teknisestä myynnistä, teknisestä asiakaspalvelusta tai esimerkiksi tuotepäällikkönä toimimisesta. Sinulla on oma-aloitteinen ja tuloshakuinen ote työhön sekä innokkuutta oppia uutta. Osaat kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja sitä kautta rakentaa ja ylläpitää toimivia asiakassuhteita. Yhteistyössä kansainvälisen konsernimme kanssa tarvitset suomen kielen ohella myös hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa 3.5. klo 13–15 ja 6.5. klo 9–11 NORD Gear Oy:n toimitusjohtaja Jarno Peltonen, puh. 044 572 7722 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.5.2024 mennessä.

Tule mukaan hyvähenkiseen joukkueeseemme laadukkaiden ja alansa johtavien tuotteiden pariin!


Sijainti: Golfkentäntie 6, Pirkkala