Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Valmiuspäällikkö, vesikuljetuspooli

Suomen Varustamot ry

Suomi, Uusimaa


Suomen Varustamot ry ja Huoltovarmuuskeskus (HVK) hakevat nyt osaavaa valmiuspäällikköä Vesikuljetuspooliin poolisihteerin tehtävään nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä eläkkeelle.

Suomi on riippuvainen merikuljetuksista, kaikissa tilanteissa. Suomen ulkomaankaupasta 96 %:ia kulkee meriteitse. Vesikuljetuspoolin tavoitteena on normaalioloissa tapahtuvan varautumisen avulla varmistaa pooliin kuuluvien yritysten toiminnan jatkuvuus vakavissa häiriöissä ja poikkeusoloissa.

Poolisihteerin tehtävä on Vesikuljetuspoolin keskeisimpiä avainrooleja. Poolisihteerinä vastaat Vesikuljetuspoolin käytännön toiminnasta ja suunnittelet, valmistelet ja organisoit toimenpiteitä logistiikan ja erityisesti merikuljetusten huoltovarmuuden kehittämiseksi Huoltovarmuuskeskuksen ohjauksessa. Työhösi kuuluu mukana olevien organisaatioiden huoltovarmuutta koskevan yhteistyön koordinointi ja toiminnan kehittäminen, koulutusten ja harjoitusten suunnittelu ja toteutus sekä neuvonta ja viestintä yrityksille ja sidosryhmille. Tehtäväsi sisältää myös projektien ohjausta, toimintavarmuuden tukemista yrityksissä sekä yhteistyötä viranomaisten ja muiden Huoltovarmuusorganisaation sektoreiden ja poolien kanssa.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on monipuolinen kokemus merenkulusta tai merilogistiikasta asiantuntija, johto tai varautumistehtävistä. Tehtävässä on hyvä olla ymmärrystä Suomen tuonnin ja viennin kuljetusten kokonaisjärjestelystä ja kuljetusmarkkinoista. Kokemus alan yritysliiketoiminnasta tai riskienhallinnasta katsotaan eduksi.

Arvostamme alan johtamiskokemusta, kaupallista osaamista sekä verkostoitumiskykyä erilaisissa ympäristöissä.

Tehtävässä edellytetään sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta sekä kykyä tarttua toimeen myös rutiiniluonteisissa asioissa. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot ja tuotat selkeitä esityksiä ja kirjallisia materiaaleja. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Suomen huoltovarmuuden ja varautumisen kehittämiseen ja tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Työskentelet monipuolisessa verkostoympäristössä, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä merilogistiikan näköalapaikalla ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön. Pääset työskentelemään merenkulun huippuosaajien kanssa mukavassa työyhteisössä.

Työnantaja on Suomen Varustamot ry, jonka toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Suomen Varustamot ry:llä on käytössä joustava hybridityöskentelymalli. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on vakituinen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Varustamot ry:n toimitusjohtaja ja Vesikuljetuspoolin puheenjohtaja Tiina Tuurnala, puh. 040 547 6762 ja tehtävän nykyinen hoitaja Juha Savisaari, puh. 040 520 1694 (puhelinajat pe 26.4. klo 11-14 ja ti 7.5. klo 12-14). Muina aikoina MPS:n seniorikonsultti Irene Turakainen (puh. 020 7469 457). Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi 13.5.2024 mennessä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä MPS:n rekrytointikonsultin kanssa.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Sijainti: Aleksanterinkatu 44, Helsinki