Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

CFO/Talousjohtaja

Lehtovuori Oy

Suomi, Pirkanmaa


Etsimme nyt energiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme CFO:ta/ talousjohtajaa vastaamaan Lehtovuori Oy:n Suomen ja Ruotsin yhtiöiden talouden johtamisesta sekä kehittämisestä. Tässä tehtävässä pääset johtoryhmämme jäsenenä rakentamaan vakavaraisen, vahvasti kasvavan ja kotimaisen perheyhtiömme tulevaa menestystä. Tiimiisi kuuluu talousassistentti sekä ulkoiset palvelukumppanimme Suomessa ja Ruotsissa.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on varmistaa, että yrityksemme talousfunktiolla on selkeä kehityssuunta ja suunnitelma, joka tukee kasvuamme sekä parantaa ennustettavuutta ja tiedolla johtamista liiketoiminnoissamme. Talousjohtajana vastaat talouden ja liiketoiminnan toimintojen kehittämisestä ja prosessien tehostamisesta. Ensimmäiset prioriteetit roolissasi ovat kustannuslaskennan, budjetoinnin, ennustamisen ja tuotannon KPI-mittareiden päivittäminen. Laaja-alainen sisäinen laskenta, sen kehittäminen ja johtaminen ovatkin tärkeä osa tehtäväkenttääsi. Tuot taloudellista ja strategista näkökulmaa päätöksentekoon sekä määrittelet ja seuraat liiketoiminnan avainmittareita aktiivisessa yhteistyössä toimitusjohtajamme sekä liiketoimintojemme kanssa. Huolehdit talouden osalta mm. talousraportoinnista, budjetoinnista ja ennustamisesta. Otat vastuun yrityksen rahoitukseen ja kassavirtaan liittyvistä toimenpiteistä ja kassavirtaohjauksen kehittämisestä. Kehität hallinnon toimintamallejamme sekä huolehdit taloudellisen riskienhallinnan toteuttamisesta. Aiemman kokemuksesi mukaan myös HR- ja IT-toiminnot voivat kuulua vastuualueeseesi yhteistyössä ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen avainroolin menestyvän yhtiön talouden johtamisessa ja kehittämisessä. Saat mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää itseäsi ammatillisesti osana Lehtovuoren kasvutarinaa. Menestyksesi tukena ovat inspiroiva työyhteisömme sekä sen ammattitaitoiset kollegat. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut. Toimipaikkamme sijaitsee Ylöjärvellä ja tarjoamme mahdollisuuden myös hybridityöhön.

Odotamme sinulta:

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus ja useamman vuoden kokemus vastaavanlaisista talouden / talousjohdon tehtävistä. Olet saavuttanut jo konkreettisia näyttöjä taloushallinnon ja talousprosessien kehitystehtävissä ja olet osallistunut tietojärjestelmien kehittämiseen. Sinulla on selkeä näkemys nykyaikaisen talousjohtamisen kokonaisuudesta ja etsit aktiivisesti keinoja kehittää talousfunktiota. Omaat vahvaa sisäisen laskennan osaamista ja kokemusta talousraportoinnista sekä taloudellisten lukujen analysoinnista. 

Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen, yhteistyökykyinen ja kokonaisuuksia hyvin hahmottava. Omaat proaktiivisen, mutta myös analyyttisen otteen työhön ja pystyt tekemään päätöksiä sekä linjauksia datan pohjalta. Sinulla on uskallusta ja innostusta kehittää taloushallintomme toimintaa ja prosesseja, sekä viedä tunnistamasi kehittämismahdollisuudet tehokkaasti osaksi Lehtovuoren liiketoimintaa. Vahvojen vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojesi kautta edistät yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Käytät sujuvasti IT-järjestelmiä ja kommunikoit erinomaisella tasolla sekä suomen että englannin kielillä.

Lisätietoja tehtävästä antavat 29.4. klo 14–17, 3.5. klo 9–11 ja 10.5. klo 12–16 Lehtovuori Oy:n toimitusjohtaja Eero Ojanen puh. 050 466 3610 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si viimeistään 19.5.2024 mennessä hakupainikkeen kautta.


Sijainti: Hopeatie 4, Ylöjärvi