Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Talousjohtaja/CFO

Prima Pet Premium Oy

Suomi, Pirkanmaa


Nykyisen talousjohtajamme eläköityessä, etsimme nyt aktiivista ja kehittämishakuista talousjohtajaa ottamaan vastuulleen kolmen yhtiön, noin 65M€ liikevaihdon sekä 100 henkilöä sisältävän liiketoiminnan talousjohtamisesta. Tässä uudessa tehtävässä vastaat Prima Pet Premium Oy:n, Dagsmark Petfood Oy:n sekä Vafo Finland Oy:n taloudesta sekä toimit neljän hengen talous- ja hallintotiimin esihenkilönä.

Talousjohtajana johdat sisäistä ja ulkoisen laskentaamme, sekä huolehdit talouden toimintamalliemme kehittämisestä vahvasti ja tasaisesti kasvavan liiketoimintamme tueksi. Johtoryhmämme jäsenenä osaat katsoa talouden kokonaisuutta niin strategiselta kuin operatiiviseltakin tasolta. Pystyt datan avulla tuottamaan arvokasta lisäarvoa liiketoiminnalle ja perustelemaan näkemyksesi erilaisille sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille. Esihenkilönä johdat tiimiäsi selkeällä, mutta ihmisläheisellä ja yhteisöllisyyttä arvostavalla otteella. Osallistut aktiivisesti talouden ja hallinnon kehitysprojekteihin sekä investointihankkeisiin. Kehität talousraportointiamme, määrittelet ja seuraat liiketoiminnan mittareita sekä huolehdit osaltasi liiketoimintamme kumppanina kannattavuuden ja kasvun tukemisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen avainroolin Pohjoismaiden nopeimmin kasvavassa lemmikkieläinalan yrityksessä. Taustallamme vaikuttaa kansainvälinen perheyhtiö Vafo-konserni – talousjohtajalta odotamme kuitenkin itsenäistä ja kokonaisvaltaista otetta Suomen taloustoimintojemme osalta. Vafo-konsernin liikevaihto on noin 500M€. Meillä on lämminhenkinen työyhteisö ja kattavat työsuhde-edut. Arvostamme avoimuutta ja kaikkea toimintaamme ohjaa henkilöstömme, lemmikki-ihmisten ja lemmikkien hyvinvointi. Arvojemme mukaisesti meillä jokainen kantaa vastuun omasta tontistaan ja yhteisestä tavoitteestamme. Kokeilemme, saamme epäonnistua ja teemme mitä lupaamme. Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta tehtävä sisältää osittaisen etätyömahdollisuuden.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulutusta ja yli viiden vuoden kokemusta vastaavanlaisista talousjohdon tehtävistä. Sinulla on laaja-alainen talouden ja hallinnon osaaminen, jonka avulla pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia. Olet osoittanut jo kykysi liiketoiminnan aktiivisena partnerina, ja sinulla onkin konkreettisia näyttöjä siitä, kuinka talouden toimenpiteillä on tuettu liiketoiminnan kasvua sekä menestystä. Työskentelytyyliltäsi olet ratkaisulähtöinen, yhteistyökykyinen ja analyyttinen henkilö – kehityskohtien tunnistamisen ohella oma kykysi tarttua toimeen on meille tärkeää. Pystyt tehokkaasti tekemään päätöksiä ja viemään kehityshankkeita eteenpäin, unohtamatta yksityiskohtia. Käytät sujuvasti IT-järjestelmiä ja osaat tehokkaasti hyödyntää dataa työssäsi. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot niin suomen kuin englannin kielillä.

Lisätietoja tehtävästä antavat 3.5. klo 11-14, ja 15.5. klo 14-16 Prima Pet Premium Oy:n Riikka Koskenohi puh. 050 4127 538, sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si viimeistään 19.5.2024 mennessä hakupainikkeen kautta.


Sijainti: Kuokkamaantie 4, Tampere