Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Päivi Montgomery
Uravalmentaja

Sekä opettajan että psykologin pätevyyden omaavaa Päiviä voisi luonnehtia moniosaajaksi. Hän aloitti uransa aikuiskoulutuspuolella ja MPS:lle siirryttyään hän on keskittynyt rekrytoinnin ja henkilöarviointien lisäksi uudelleensijoittumispalveluihin ja uravalmennuskoulutuksiin.

Uravalmentajana Päivi on erikoistunut valmentamaan erilaisissa työmurrostilanneissa olevia asiantuntijoita sekä esihenkilö- tai johtoasemassa olevia yksittäisiä henkilöitä.

Päivin valmennettavat ovat usein olleet teollisuuden, vakuutuksen tai pankin aloilta. Päivi on tehnyt valmennusta myös julkisen sektorin puolella erityisesti koulutustoimialalla. 

Päivi auttaa valmennettaviaan toteamaan omat voimavaransa ja kartuttamaan niitä innostavassa ja lämpimässä ohjauksessa tarjoamalla heille kunnioitusta, aikaa ja läsnäoloa.

Päivin supervoima onkin hänen luja uskonsa ihmisten vahvuuksiin. Päiville kaikkein tärkeintä työssä on ihmisten auttaminen, ja uravalmentajan roolissa hän pystyy auttamaan asiakkaitaan ratkomaan urapolkujen solmukohtia. 


Päivin kirja “Työhaun psykologia – Ymmärrä itseäsi ja työnantajaa, löydä unelmiesi työpaikka saatavilla nyt suurimmista kirjakaupoista ja verkkokaupasta!