Mikä ihmeen piilotyöpaikka?

PIILOTYÖPAIKKA ON TYÖMAHDOLLISUUS, johon ei ole ehditty tai aiotakaan hakea henkilöä julkisen haun kautta. Useissa yrityksissä työpaikka täytetään, mikäli sopiva henkilö on lähestynyt yritystä ja kysynyt työpaikkaa oma-aloitteisesti.

Piilotyöpaikkoja syntyy esimerkiksi henkilömuutoksista; kun joku sairastuu, irtisanoutuu, jää vanhempainvapaalle, saa ylennyksen tai muuttaa uudelle paikkakunnalle. Yritys voi myös kasvaa nopeasti, siellä voi alkaa iso kehitysprojekti tai yritys saa suuren tilauksen. Piilotyöpaikkoja syntyy tyypillisesti myös organisaatiomuutosten yhteydessä: jos esimerkiksi toimitusjohtaja vaihtuu, yritys fuusioituu tai laajenee uudelle paikkakunnalle.

Sitran muutama vuosi sitten teettämän tutkimuksen mukaan Suomessa oli jopa 360 000 täyttämätöntä paikkaa, joista 270 000 oli niin sanottuja piilotyöpaikkoja. Valtaosa paikoista täytetään siis käynnistämättä julkista rekrytointiprosessia.

Lifeworks Insider -palvelun avulla opit tunnistamaan ja hakemaan sinulle sopivia piilotyöpaikkoja. Palvelun hinta on vain 3,90€/kk. Palveluun kuuluu

  • Selkeä 6-vaiheinen opas piilotyöpaikkojen löytämiseen
  • Tuoreet piilotyöpaikkavinkit koko Suomen laajuisesti joka viikko
  • Ura-aiheinen uutiskirje joka viikko, jossa mukana myös avoimet työpaikat
  • Insiders-yhteisö Facebookissa
Tilaa

Piilotyöpaikat

Kaikista työpaikoista ei ilmoiteta julkisesti. Lifeworksin asiantuntijat seuraavatkin tarkasti, mitä Suomessa tapahtuu, ja ilmoittavat täällä niistä yrityksistä, joilla saattaa olla tarvetta lisätyövoimalle. Näitä vinkkejä et tällaisenaan löydä mistään muualta. Tutustu rohkeasti yrityksiin ja uutisiin tarkemmin, ja ole yhteydessä sinua kiinnostaviin työnantajiin 6 vaiheen vinkkiemme avustamana.

Tiedätkö piilotyöpaikkavinkistä, joka ei vielä ole listoillamme? Voit lähettää meille omat vinkkisi alla olevan linkin kautta ja lisäämme ne pienen tarkastelun jälkeen listalle.

Suodata piilotyöpaikkoja:

Jäsenen vinkki
Uusi
{{ job.date }}

{{ job.title }}

{{ job.memberName }}
{{ job.company }}
{{ job.location }}

Lähetä oma vinkkisi

Tiedätkö yrityksen, joka etsii työntekijöitä? Auta Lifeworksin jäseniä löytämään unelmiensa työ ja lisää oma piilotyöpaikkavinkkisi listalle. Tiimimme käy läpi kaikki vinkit ja julkaisee piilotyöpaikka-kriteerit täyttävät yksilöt joko sinun nimelläsi tai anonyymisti – saat itse päättää.

Lähetä vinkki