Uralla eteenpäin -coachauspaketti on sinulle, joka kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen asiantuntijan sparrausta, henkistä tukea ja konkreettisia neuvoja oman elämäntilanteesi ja urasi syvälliseen reflektointiin.

Olet ehkä käynyt läpi suuren elämänmuutoksen, tai haluat kirkastaa itsellesi, miltä ammatillinen osaamisesi, vahvuutesi ja asiantuntijuutesi näyttää ja mikä olisi juuri sinulle sopivin urasuunta.

Kolmen kerran henkilökohtaisessa coachauksessa syvennytään kokonaisvaltaisesti elämäntilanteeseesi, ammatti-identiteettiisi ja kaipaamaasi muutokseen urallasi. Coachin tuella saat uudenlaisia näkökulmia omien kompetenssiesi ja persoonallisten vahvuuksiesi hahmottamiseen. Mitä paremmin tunnet itsesi ja ammatti-identiteettisi, sitä selkeämmin pystyt hahmottamaan vaihtoehtoja urasi tuunaamiseen ja edistämiseen.

Uralla eteenpäin -coachausten jälkeen sinulla on kirkkaampi kuva ammatti-identiteetistäsi, lisää varmuutta urasi edistämiseen, rekrytoijan yksilölliset vinkit työnhakuun, sekä työkaluja kestävään urasuunnitteluun.

Tarjoamme uracoachausta myös Skypen tai puhelimen kautta. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.

Tilaa