Startti – uralla alkuun

ETSITKÖ OMAN ALASI UNELMATYÖTÄ tai haluaisitko tunnistaa omat vahvuutesi, jotta pystyt hyödyntämään niitä paremmin urapolkusi eri vaiheissa?

Selkeä uratavoite, hyvä itsetuntemus ja tehokkaat työnhakutaidot parantavat mahdollisuuksiasi löytää juuri se sinulle sopivin työpaikka. Autamme kehittämään työnhakuvalmiuksiasi sekä tunnistamaan itsellesi sopivia uramahdollisuuksia.

Startti uralle -polulle tarjoamme sekä edullisia digitaalisia palveluita että yksilöllistä tarpeisiisi räätälöityä rekrytoinnin ammattilaisten tarjoamaa uracoachausta.

Valitse

Takaisin töihin – tie uusiin haasteisiin

UUDEN TYÖN ETSIJÄNÄ sinun kannattaa keskittyä työnhaun kannalta olennaiseen ja toteuttaa työnhakua suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Me tunnemme työnantajien odotukset ja rekrymarkkinat. Autamme sinua näkemään itsestäsi uusia puolia, minkä tuloksena opit tunnistamaan erilaisia uramahdollisuuksia.

Oman osaamisen ja omien vahvuuksien sanoittaminen on taito, jota kannattaa kehittää koko uran ajan. Tämän taidon merkitys korostuu erityisesti uutta työtä etsiessä. Saat meiltä kaipaamaasi yksilöllistä sparrausta ja työkaluja, joiden avulla uuden työn etsiminen tehostuu.

Aktiivisesti työtä etsiville ammattilaisille tarjoamme henkilökohtaista uracoachausta, digitaalisia urapalveluita ja vinkkejä sekä avoimista että piilevistä työpaikoista.

Valitse

Eteenpäin – uudelle uralle

HAAVEISSA UUSI URA tai uusi polku nykyisessä organisaatiossa?  Kiinnostaisiko löytää työ, joka sopii nykyistä paremmin omaan elämäntilanteeseesi tai omiin arvoihisi? Autamme niin nykyisen työn tuunaamisessa kuin kokonaan uuden uran luomisessa, jotta oma työsi olisi tulevaisuudessakin kuin juuri sinulle räätälöity.

Oman osaamisen, vahvuuksien ja tavoitteiden kirkastamiseen on hyvä ottaa ulkopuolinen sparraaja, jonka avulla löydät uusia mahdollisuuksia sekä opit kehittämään itseäsi.

Uudelle uralle tähtääviä tuemme sekä henkilökohtaisen uracoachauksen että digitaalisten urapalveluiden avulla.

Valitse

Johtoon – kasvua johtajana

ESIMIEHILLE JA JOHTAJILLE tarjoamme tukea hyvään johtajuuteen sekä autamme löytämään uusia uramahdollisuuksia. Olemme luotettava ja diskreetti kumppani ja räätälöimme executive-palvelumme sinun tarpeidesi mukaan.

 

Valitse

Urakysely

Mikä Lifeworksin urapalveluista sopisi parhaiten tarpeisiisi?

Pääset alkuun vastaamalla neljään nopeaan kysymykseen!

 

Aloita testi