Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Roy Herold
Executive Career Coach

Roylla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä. Roy ohjaa kansainvälisiä asiakkaitaan ylimmän johdon rekrytoinneissa ja henkilöarvioinneissa sekä johtoryhmien kehittämis- ja arviointitehtävissä. Hän on asunut yli 15 vuoden ajan eri maissa, kuten Venäjällä ja Pohjois-Amerikassa, ja saanut sen myötä vahvan ymmärryksen johtotehtävistä erilaisissa kulttuureissa ja organisaatioissa. 

Hän on erikoistunut yritysten ylimmän johtoportaan uravalmennuksiin; hänen asiakkaansa voi olla esimerkiksi liiketoimintajohtaja, perheyrittäjän nuorempi sukupolvi tai henkilö, jolle on tullut uusi vastuualue. 

Roy lähestyy ongelmia suoraselkäisellä ja ratkaisuhakuisella asenteella, eikä hän luovuta helpolla ongelmien edessä. Hän arvostaa työtä, joka on positiivisella tavalla haastavaa ja tarjoaa mahdollisuuksia oppia ja kehittyä matkalla.

Valmentajan roolissa Roy voimaantuu nähdessään valmennettavan kehityksen prosessin aikana.

Royn supervoima onkin hänen valtava energisyytensä sekä positiivinen elämänasenne; muutosta saadaan aikaan vahvalla uskolla ja uusia mahdollisuuksia aktiivisesti hakemalla.

 


Siirry kauppaan tästä. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.