Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Sini Ojala
Lifeworks-valmentaja

Sini on opiskellut kauppakorkeakoulussa organisaatioita ja johtamista, keskittyen HR:n teemoihin. Hänen kiinnostuksensa ihmisten ammatilliseen kehitykseen nousi opintojen aikana. Tämän jälkeen Sini opiskeli vielä psykologiaa, jotta ymmärtäisi myös yksilön näkökulmaa entistä paremmin.

Sini on tehnyt soveltuvuusarviointeja useiden vuosien ajan. Ihmisten uratarinat ovat hänelle tuttuja – hän on nähnyt millaisia asioita ihmiset etsivät työuraltaan ja mikä heitä vie eteenpäin. Sinillä on taustansa vuoksi laaja toimialaosaaminen kuluttajabrändeistä teolliseen tuotantoon asti.

Vahvan soveltuvuusarviointitaustansa vuosi Sinillä on paljon kokemusta vahvuuksien tunnistamisesta sekä tietoa siitä, millaiseen työskentely- ja viestintätyyliin ihmisten ominaisuudet painottuvat sekä missä he pääsevät toteuttamaan omia vahvuuksiaan.

Sini haluaa tukea ihmisiä tunnistamaan omaa potentiaaliaan sekä auttaa heitä saamaan oivalluksia siitä, miten päästä eteenpäin urallansa.

 

Merkityksellisyyttä Sinin työhön tuo se, kun hän näkee erilaisten ihmisten potentiaalia sekä erilaisia ajattelutapoja ja tapoja kokea urakehitystä. Parhaassa tapauksessa yhteisessä keskustelussa henkilö huomaa itsessään uusia vahvuuksia tai potentiaalisia mahdollisuuksia.

Työn ulkopuolella Sini on aktiivinen tanssija, erityisesti hän harrastaa latinalaisia tansseja. Sini tutkii, analysoi ja pähkäilee kunnes jokin lopputulos löytyy. Hänen supervoimansa onkin se, että hän auttaa sinnikkäästi ongelma- tai solmutilanteessa.


Suosituin palvelumme on Uralla eteenpäin -valmennus. Lisätietoa uravalmentajistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lifeworks (at) lifeworks.fi.