Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Business Controller

VTS-kodit

Suomi, Pirkanmaa


Tule vahvistamaan taloustiimiämme! Haemme kehityshakuista ja rakentavasti kyseenalaistavaa

BUSINESS CONTROLLERIA

vastaamaan seuraavista tehtävistä:

  • taloudellisen tiedon tuottaminen päätöksenteon tueksi ja talouden prosessien kehittäminen
  • kuukausiraportointi, sisäinen laskenta ja kassavirtalaskenta (ml. ARA-raportointi)
  • osallistuminen budjetointiin ja ennusteiden laadintaan
  • kirjanpito ja tilinpäätökset 1-3 yhtiöömme sis. päivittäiset rutiinit, kuten ostolaskujen maksatus ja tiliotteiden käsittely
  • laina-asioiden hoito
  • talousjärjestelmien pääkäyttäjän rooli (Microsoft Business Central kirjanpitojärjestelmä, Basware P2P ostolaskujen kierrätys, Nomentia Banking maksuliikenne, Pandia-sovellukset)

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi), aikaisempaa kokemusta controller- ja kirjanpidollisista tehtävistä sekä erilaisten raportointityökalujen käytöstä. Kokemuksesta kiinteistöalan kirjanpidon tehtävistä ja Power BI:n käytöstä on sinulle etua. Olemme modernisoineet talouden prosessejamme ja ottaneet uusia järjestelmiä hiljattain käyttöön. Työskenteletkin kehittävällä, ratkaisuhakuisella toimintatyylillä sekä osoitat proaktiivista hands on -otetta. Toimit joustavassa yhteistyössä ja hyvässä tiimihengessä yli organisaatiorajojen.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä kehittämään talousprosessejamme monipuolisessa tehtävänkuvassa Tampereen suurimmalla vuokranantajalla parantaen paikallisten asumista. Tässä ympäristössä on vaivatonta löytää työn merkityksellisyyden kokemus. Toimimme asukkaitamme varten, kehitämme rohkeasti ja tuotamme yhdessä enemmän. Tule mukaan ammattitaitoiseen, innostuneeseen organisaatioomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat VTS-kotien talouspäällikkö Ville Salo, puh. 040 747 6818 ke 1.2. klo 10-11 ja MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421 to 26.1. klo 14-15 ja ma 6.2. klo 10-11. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si hakupainikkeen kautta 8.2.2023 mennessä. Haastattelut järjestetään Tampereella 17.2. ja 20.2.


Sijainti: Puutarhakatu 8, Tampere