Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Controller

Neve Oy

Suomi, Lappi


Haemme Rovaniemelle kokenutta Controlleria

Olet analyyttinen ja kokonaisuuksia hahmottava talousalan ammattilainen, jolla on vahva kokemus ja osaaminen talouden prosesseista, konsernin sisäisestä laskennasta, raportoinnista sekä muista taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta taloushallinnon järjestelmistä sekä mahdollisesti myös niiden kehittämisestä.

Osaat tuottaa isosta datamassasta havainnollisia raportteja ja nostaa sieltä rohkeasti esille oleellisia asioita johtamisen ja liiketoimintojen tueksi. Osallistut talouden prosesseihin sekä niiden kehittämiseen liiketoimintojen tarpeita ymmärtäen ja talousnäkökulmaa korostaen. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta teet sujuvasti myös yhteistyötä ja tarvittaessa johdat projekteja aktiivisella, positiivisella ja kehittävällä otteella.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän 8 henkilön taloustiimissä, jossa osaamistasi arvostetaan, annetaan vastuuta ja tuetaan kehittymisessä. Meillä on ajanmukaiset järjestelmät ja haluamme kehittyä jatkuvasti niin toiminnallisesti kuin ihmisinäkin. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuus työskennellä myös osittain etänä (1–2 pv/ vko)

Yhdessä onnistumalla vaikutamme koko alueen asukkaiden arkeen ja menestykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Talousjohtaja Jouni Iivari jouni.iivari@neve.fi, puh. 050 356 4918 sekä MPS konsultti Minna Moilanen p. 040 8496215

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 10.12.2023 mennessä osoitteessa careers.mps.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si


Sijainti: Rovaniemi