Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Controller

Juvenes

Suomi, Pirkanmaa


Vahvistaaksemme organisaatiotamme haemme kehittämishakuista controlleria ottamaan itsenäisen kokonaisvastuun yhtiömme taloushallinnosta.

Tehtävässä pääset tukemaan talouden osaamisellasi yritystämme liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa ja tuottamaan tietoa johdon päätöksenteon tueksi. Toimit avainroolissa yritysjohdon tukena ja asiantuntijana. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme sinulle tarjoutuu vaikuttamisen mahdollisuuksia ja pääset omalta osaltasi vaikuttamaan niin yrityksemme kuin toimialamme kehittämiseen, mahdollisesti kasvamaan tulevaisuudessa talouspäällikön tehtävään.

Vastuisiisi kuuluvat:

  • sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävät, mm. kuukausiraportointi, kassavirtalaskenta, talouden ennusteet ja budjetointi
  • talouden / raporttien tuottaminen liiketoiminnan tarpeisiin ml. ad hoc -selvitykset ja -analyysit
  • talouden ja raportoinnin prosessien kehittäminen yhteistyössä kumppanien kanssa
  • aktiivinen yhteydenpito ulkoistettuun kirjanpitoon (sis. kirjanpitoaineiston toimittaminen ja sen oikeellisuuden tarkistus sekä kumppanin ohjeistukset ja laadun arviointi)
  • taloushallintojärjestelmämme Accunan pääkäyttäjyys ja kollegojen järjestelmän käytössä

Tehtävässä menestymistä tukevat soveltuva taloushallinnon tutkinto sekä aikaisempi kokemus yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta (sis. tilinpäätökset). ALV-asioiden ja budjetoinnin osaamisesta on tehtävässä etua. Omaksut nopeasti uudet järjestelmät ja hyödynnät niitä aktiivisesti työsi tukena. Excelin käyttö on sinulle arkipäivää ja olet mahdollisesti myös käyttänyt Power BI:ta työssäsi. Kokemus kassajärjestelmistä sekä kiinnostus ylipäätään ICT-asioihin on eduksi.

Toivomme sinulta toimeenpanokykyä sekä myönteistä asennetta työskennellä niin taloushallinnon operatiivisten tehtävien kuin laajempienkin kokonaisuuksien parissa. Työskentelet kehitys- ja ratkaisuhakuisella otteella sekä rakennat yhteistyötä organisaation eri tasoilla joustavilla vuorovaikutustaidoillasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä yhdellä alamme merkittävimmistä yrityksistä, jolla on vahva yhteiskunnallinen arvopohja. Pääset osaksi vastuullisen ja 100% kotimaisen yrityksen toimintaa yhdessä huippuosaajien kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421 pe 26.5. klo 10-11 ja ma 5.6. klo 13-14. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si hakupainikkeen kautta 11.6.2023 mennessä. Haastattelut järjestetään Tampereella 16.6.


Sijainti: Hatanpään valtatie 11, Tampere