Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Myynti-insinööri

Ziehl-Abegg Finland Oy

Suomi, Uusimaa


Ziehl-Abegg Finland Oy on saksalaisen Ziehl-Abegg-konsernin omistama vuonna 2005 perustettu tytäryhtiö. Tehokas kahdeksan henkilön tiimi vastaa Suomen ja Viron markkinoista 10 milj. euron liikevaihdollaan. Tarjoamme konsernin valmistamia laadukkaita puhallin- ja säätöratkaisuja. Asiakkaitamme ovat kotimaan tunnetut laitevalmistajat, urakoitsijat ja tukkurit. 

Haemme nyt toimistoomme Espooseen kasvuamme vahvistamaan

Myynti-insinööriä

Tehtävässäsi toimit avainroolissa tukien ja kehittäen myyntiämme erityisesti OEM-sektorilla, keskittyen laitevalmistajiin. Työskentelet tunnettujen tuotteiden parissa tiiviisti asiakasrajapinnassa, rakentaen yhteistyötä sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden kanssa. Osoitat teknistä osaamistasi auttamalla asiakkaita löytämään parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut laajasta tuotevalikoimastamme.

Menestyäksesi tehtävässäsi odotamme sinulta joitakin vuosia työkokemusta teknisestä ratkaisumyynnistä, erityisesti arvostamme kokemusta talotekniikan tai teollisuuden automaatiotuotteiden parista. Koulutustaustaltasi olet insinööri, suuntautuen esimerkiksi talotekniikkaan, automaatioon tai sähkötekniikkaan. Voit olla myyntiurasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi myynnin osaaja. Asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen lähestymistapasi, sekä kykysi kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja, ovat avainasemassa menestymisessäsi. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja innokas kehittymään puhaltimien ja säätimien asiantuntijaksi. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja innostavan työtehtävän arvostetussa, ja kansainvälisessä yrityksessä. Ziehl-Abegg on johtava toimija alallaan ja tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme eri puolilla maailmaa. Työskentelet osana pientä ja tehokasta Suomen tiimiä.  Asiakaskuntamme Suomessa on vakiintunut, ja meillä on jo pitkä kokemus yhteistyöstä heidän kanssaan.

Haluamme tarjota sinulle kehittävän, motivoivan ja innostavan työympäristön, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan, kaikista pidetään hyvää huolta ja kaikki viihtyvät.  Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut, syvällisen perehdytyksen tehtävään sekä paikan parhaimmassa tiimissä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Ziehl-Abegg Finland Oy:n toimitusjohtaja Tom Eklund, puh. +358 40 761 1888 13.2. klo 13–15 sekä MPS-konsultit Liisa Kirjavainen, puh. +358 20 746 9423, 7.2. klo 10–11 tai 19.2. klo 15–16  ja Jenni Vähä-Heikkilä, puh. +358 20 746 9402, 2.2. klo 11–12 tai 15.2. klo 10–11.

Jos myynnin avainrooli kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä herätti kiinnostuksesi, haethan viimeistään 20.2.2024. Odotamme innolla kuulevamme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi!


Sijainti: Olarinluoma 11, 02200 Espoo