Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Myynti-insinööri

Pepperl+Fuchs

Suomi, Pirkanmaa


Kasvumme tukemiseksi Suomessa etsimme nyt kotimaan asiakkuuksiemme pariin sinua asiakasrajapinnassa toimimisesta innostunut

MYYNTI-INSINÖÖRI

Vastaat osana myyntitiimiämme Pepperl+Fuchsin tehdasautomaatiotuotteiden myynnistä Suomessa. Tapaat asiakkaita, kehität ratkaisuja heidän tarpeisiinsa koko Pepperl+Fuchs-organisaation kanssa, teet tarjouksia, neuvottelet sopimuksia ja hoidat asiakkuuksia. Osallistut myynnin kehittämiseen ja suunnitteluun sekä markkinointiin. Tehtävä edellyttää matkustamista viikoittain asiakkaiden luokse.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä kykyä ymmärtää asiakkaiden maailmaa ja tarpeita sekä löytää ja tarjota niihin ratkaisuja. Taustasi voi olla esimerkiksi teollisuuden sähkö- tai automaatiosuunnittelun tai teknisen myynnin tehtävistä. Sinulle on jo kertynyt 3-5 vuoden ajalta kokemusta vastaavanlaisista teknisistä tehtävistä. Kokemus myyntityöstä on eduksi, mutta tähän saat tiimistä vahvaa tukea ja henkilökohtaista valmennusta. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakasrajapinnassa että kansainvälisen organisaatiomme kanssa toimimisessa. Vahva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä, ruotsin kielen taito on eduksesi. Keskeistä on halu ja nälkä saada aikaan tuloksia auttamalla asiakkaitamme. Toimipisteemme sijaitsee Lempäälässä, mutta voit työskennellä joustavasti esimerkiksi Pohjanmaalta tai pääkaupunkiseudulta käsin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän lisäksi toimialan huipputuotteet, kilpailukykyisen palkitsemisen sekä osaavien kollegoiden tuen. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi positiivisessa, lämpimässä ja valmentavassa ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pepperl+Fuchsin Mikko Mäkinen, puh. 040 532 8238 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 29.5.2022 mennessä.


Sijainti: Lempäälä