Löydä uusi innostus!

Kaipaatko uutta kipinää työelämääsi? Tilaa uutiskirjeemme niin saat ensimmäiset vinkit sähköpostiisi jo tänään.

Kun tilaan uutiskirjeen, hyväksyn samalla Lifeworksin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

Pia Huttunen, Seniorikonsultti MPS Career.

Pia Huttunen
Uravalmentaja

Pia on viestintätieteilijä, jonka ura kulkenut varsin mielenkiintoisia polkuja konsulttimaailmassa, eri toimialoilla henkilöstöpäällikkönä, mutta myös valmentamisessa. Hän on toiminut johtamisen ja osaamisen kehittämisen parissa koko työuransa, mutta myös rekrytoinut ja coachannut yli kymmenen vuotta eri organisaatioissa.

Toimialoina tutuimmat Pialle on media-ala, koulutus- ja valmennusala sekä teollisuus ja rakentaminen. Konsulttina MPS:llä Pia keskittyy rekrytointeihin ja henkilöarviointeihin.

Pia on hyvä energisoimaan ja kannustamaan muita, hän katsoo maailmaa avoimin mielin ja innostaa valmennettavia olemaan rohkeita. Hän on hyvä tuki silloin, kun ihminen on tienhaarassa, jossa on monta polkua valittavana tai kun tuntuu, että oman osaamisen tunnistaminen on vähän hukassa. Pia myös uskoo siihen, että jonka ilotta oppii, sen surutta unohtaa – eli coachingissa tärkeää on myös positiivisuus.

Pialle tärkeintä työssä on se, että oma osaaminen tulee käyttöön muita ihmisiä ja organisaatioita varten. ”Olemme täällä toisiamme varten” ja jos jotenkin voin helpottaa muiden elämään, teen sen ilomielin.

Pian coachattavat ovat kiittäneet häntä sitoutuneisuudesta, kannustuksesta ja innostuksesta. Hän on iloinen, jos voi auttaa muita heidän tärkeissä elämän käännekohdissaan.

Pia on vapaa-aikana kiireinen lapsiperhearjen pyörittäjä, joka rentoutuu uimahallissa tai koiran kanssa lenkillä.


Jos haluat Pian valmenettavaksi, osta verkkokaupastamme Uralla eteenpäin -valmennus.